Украйна - Русия какво ви е мнението

ЕдинственияТ факт е, че хора облечени в руски униформи стрелят. Всичко останало е интерпретация.

Дори това не е сигурно някакъв облечен във черно или какъвдо и да е камуфлаж човек - не си личи от видеото - със зимна шапка стреля по тях.
 
Дори това не е сигурно някакъв облечен във черно или какъвдо и да е камуфлаж човек - не си личи от видеото - със зимна шапка стреля по тях.
След което влиза в стаята, съблича се и се кани да си пийне

 
Как един автор си мени настроението с времето.

sillybrit.jpg





гоне.png
 
Който не знае важна част от историята на България, да се запознае на английски:


 
Скоро не съм следил темата и на римайнда глупостите, но да попитам: Украинците успяха ли вече да превземат Москва?
....
......
Или още реват като мангусти за помощи, а после продават оръжията на черно?
 
Скоро не съм следил темата и на римайнда глупостите, но да попитам: Украинците успяха ли вече да превземат Москва?
....
......
Или още реват като мангусти за помощи, а после продават оръжията на черно?
Не, но превзеха Варна, сега вече ги няма и там и на Слънчака. Нашата евро-насочена държава пак лапна бахура. :) Може сами да си направим извода каква нация са тия. ;)
 
The Guardian e голяма UK левичарска медия - чете се и от доста Демократи в САЩ
Пълно е със забавни заглавия - от същата страница:
  • The Amber Heard-Johnny Depp trial was an orgy of misogyny​

  • Depp-Heard trial verdict condemned as a ‘toxic catastrophe’ for women​

  • The Depp defamation suit should outrage and appall you​

  • Was it really asking too much for Amber Heard to be listened to without prejudice?​

:D:love::D:D:love:


В истерия са задето Джони спечели делото.
 
Нашата евро-насочена държава пак лапна бахура.
И тук таме Слава Україні с лайна по стената :D
 
Тва им е грешката на някои, че не следят; а темата така живна. Страаашен купон...

На римайнда дългите и по много глупости - изцяло от американските клъстери от лафки за истина по 5 на клик - я съживиха в началото, преди дни. Сега е друг неколкодневен цикъл, с - дългите и по много - глупости на огледалния му образ, сведени тук от истините на свободните източници/медии/специалисти (по 5 на клик). Толкова истински, че изцяло съответстват на официалната руската лафка за истина; и никога нито един критичен въпрос; и никога нищо лошо за Рус. (Не е ли приказно?)

Общото между тях е, че и двамата са фенове или бивши фенове на компютърните игри; за фен на сериалите съм сигурен за единия, най-вероятно и другия ги ядва. Компютърни игри: екшън в мрежа, сейв и "продължаваме напред", нива, визуално-емоционален оргазъм; следващият епизод от сериала, следващият сезон....
Положителното с/у отрицателното.
Доброто с/у Злото.
Лъжа с/у Истина.
Ние с/у Тях.

Ежедневна военна сводка.

Дълги, ясни, наситени с истини постове и ясно изразени противоположни мнения, писани с необходимото старание за едно пълно задоволяване на високите критерии и затвърждаване на идеята за твърдо разграничаване на двете воюващи страни, споделяни от темосписващите.

Сливенските картофи възторжено вързаха.


Тва положително може да продължи с години (ако не беше другото, за което "не можело постоянно за него да се говори", не било само то). Даже някой скоро каза със зле прикрита надежда, че "войната май ще е дълга..". Ежедневната кеч-сводка е гарантирана (ако не беше...да де, не бива да се говори, "не е само то"; няма, няма..).

Стратегията (за вирусоборене) "Танц и чук": затягаш (мерките)-отпускаш (живееш, "танцуваш" с вируса)-затягаш-отпускаш..
След 2 години разколебаване в честността на официалните власти, поради нарасналата яснота за очевидната им (глобална) заедност в кофти действията, подмолните игри и коварни им намерения, народонаселенията получиха разстройство на чувството си за сигурност за бъдещето, постилано им от техните водачи, криза на чувството за подкрепа от любящ баща. (Но някой все пак беше спестен. От същите, които не спестиха нищо на цялата западна престъпна мрежа. Защо беше спестен? Не знаеха, нямаха информация? Или?)

Епизод 2: ИСТИНСКА Война (м/у старите враги). Частта две-години-вярващи - м/у които голяма част ваксувани - получиха супер(морален)бууст на доверието във властта, която ги опази от коварната корона (на запад чрез няколко марки, в Русия - чрез Спутник [в съюз със западните фирмички], в Китай - Синовак..).
Сега същата власт се втвърди и доказа във враждата със старите враги. Останалите, неповярвалите, ваксеретиците и ковидкритикари, съмняващите се, конспираторите, абонатите на алтернативните медии.. Е, голямата част от тях, която получаваше от алтернативните медии, като манна, ежедневна доза гледка към реалната ситуация - незамърсена от гъбичната инфекциозна пропагадна на клъстерните масмедии - сега продължи да получава също ежедневна доза осветяване на истината, от същите алтернативни медии. Те са проверили всичко обстойно и няма място за съмнение, че Русия е антидавос/сиф/дийпстейт. (Скоро и Китай. С щастливите поданици под соц кредит систем. В Шанхай беше хубаво наскоро. Тва е Поднебесната империя все пак.)

А само допреди няколко месеца имаше "криза на доверието" и всеобщо, обилно оповестено на стратегическо ниво желание, цяла цел за "възстановяване на доверието". Сега всичко се нормализира, га че ли. Не е ли приказно?

Стратегията "Танц и чук".
(Чакаме и оранжевата 2024 за едно пълноценно завръщане на доверието в разумните лидери.)

Сливенските картофи покълнаха.
-------------------------------------

Я, Парцалгардиан има и друга статийка от таз страничка: "Защо ковид изчезна от нашето колективно съзнание толкова бързо?". Накрая казва:
"Това, което преживяваме в момента, е социалната смърт на пандемията, която е очарователна за гледане от социологическа гледна точка (или ужасяваща, ако сте уязвими или имунокомпрометирани)...Една ера приключи и може би един ден ще се чудим дали изобщо се е случило.".
Но посредата цитира парцала на Безос:

"В САЩ Washington Post съобщи тази седмица, че въпреки „регистрирането на повече от 100 000 инфекции на ден – поне пет пъти по-високо от тази точка миналата година“, се извършва нещо като колективен акт на масово отхвърляне на пандемията.

„Родителите на деца, които са твърде малки, за да бъдат ваксинирани, правят планове за пътуване през страната“, пишат те. „Octogenarians се впускат в барове. А семействата празнуват завършвания и сватби с тълпи от предимно немаскирани гуляйджии – имайте предвид, че може да се разболеят. Отново.
"

Имаме го предвид.

вирОс-вОйна-вирОс-вОйна? Стратегията "танц и чук"? По известна като: "създаване на приемливост на постоянното чук-чук". Много се разширява така. Съзнанието. Все пак Навлизаме в "5-тото измерение", "ерата на мъдростта", на любовта, на обединението. Много е астрологическо.

Всичко - в човека и извън - се повишава. Нима не е очевидно.

Провокаторите и евентуални подстрекатели резко отстъпиха място на повишен брой разумни люди.

Това е то: всичко се подобрява. Така е при перестройките.


Нека го отпразнуваме в стил, с един светъл герой от Зората на демокрацията. (Той беше също толкова вдъхновен, с ясна позиция и наясно с нещата (или поне наясно с кеша - тук концертче, там.).
Ееех, какви времена бяха!

..СДС, преливащи от пребоядисани комуняги, ченгета и парашутисти, водени от отхвърленият за член на БКП с жена партиен секретар, променят системата под командите на американското посолство...

Нещо много хубаво щеше да се случи, сделано от едни различни, нови хора с нов морал. Или поне така казваха..

Светли времена.


 
Последно редактирано:
Графиксе - антикомунист-антирусист-маняко, европеиде:) - гледам някой се заиграл тука. (Текста става и много за по темата..)

И за бирата, ама в другата тема много сериозно, научно го дават. Тук ше ползвам:
 
Последно редактирано:

Горе