Украйна - Русия какво ви е мнението


Нандито /Странника тоест , дали разбра какво каза войничето за Зеленски тука? И за Байрактар
Чек да те питам и теб защо на повчето клипчета тея се хилят като репи? Даже на Кличко клиповете се ухилил? Нали трябва да са страшни, зли и разтревожени?!?
 
Прегледах набързо какво се е случило 2013/2014 и не виждам как тоя е очаквал някой да се предаде...
Та русия ги е съсипала и съсипва от 10 години..
 
Знам ли. Може доставчика ти да те е отрязал.
Виваком?? Която не е спряла излъчването на канал 1? Едва ли..
 
от последнтие минути Путин дал разпореждане истинските специални части да действат вече :)

Досега изглежда тия в машините събираха и инфо кое къде се намира.
 
Чек да те питам и теб защо на повчето клипчета тея се хилят като репи? Даже на Кличко клиповете се ухилил? Нали трябва да са страшни, зли и разтревожени?!?

Не си спомням да съм публикувал нещо от видеата за войната, където се хилят особено в бойни действия. Нещо такова ли искаш?

Не виждам какво променя това, всичко за вас руските пропагандатори ви е фалшиво, все трябва някой с лъжичка да ви храни с информация, да ви потвърждава, пък вие си мятате пропаганди и тролвате всичко. За БТР-а не ми ли чете отговора, или и в Неделя бачкаш в Англия?

https://i.redd.it/r9dn4l8wqdk81.jpg тея направо си плачат за обстрел, много дезиориентирани както винаги.

truf46o1hbk81.jpg
 
Че то пък много трудно да му сложиш няква буква. Погледни видеото, което пуснах.
Пусни го направо към мен , че от Ремайндера не може да се намери нищо само неговите пропаганди...
 
Хайдеее Путин дал разпореждане да се подготвят атомните системи.. Скоро може се събудим в 3та световна война..
Китай са казали че За всичко е виновен САЩ и че подкрепят Русия
 
Не пазарувайте от БЕРЬОЗКА - СПРЕТЕ ПАРИТЕ НА ПУТИН...
Елена Поптодорова е поставила ултиматум на Путин, че ако не преустанови военните действия в украйна, ще започне да обира магазините Берьозка. Тука вече си е..а мамата..
 
25a5d05ff8678b806cd75c72f7808085.png

Ей го и това, забранената снимка, за която се лежи в Русия

Не мога да преценя коя е по-добра, тази или тази

2t85qmjoidk81.jpg
 
(М/у др. доста новини "точно в десетката" от елфлейма, кефя се, поздравления. Тълкованията ни са коренно различни, но тва е дреболия:))
Мега новина спират SWIFT - това е икономическа смърт за Русия!
Направо не е за вярване ГЕРМАНИЯ жертва 50% от икономиката си за да спре SWIFT това е ИСТОРИЧЕСКО в момента...
Шокиращо, невероятно и...предвиждано от доста време (от някои, които бяха заклеймявани). Следват мерки за икономиките и простолюдието (всички за нас, вкл. богатите - всъщност по-заможните ще ги усетят най-силно, щото ще паднат от по-високо отколкото по-бедните...)

Всичко с разрухта е ток, върви "на 6"...
Експертите - вкл. форумните - ще кажат по-точно как, кое и защо, аз пак да си натъртя на мойто некомпетентно мнение. (И - не, не ме е срам от моя спам, след спама на форумния главен герой в темата:))

---
"Повече от 10 милиона сметки в цифров юан са открити в провинция Хайнан
Други 647 500 такива дигитални портфейла в региона са издадени на компании и предприятия, съобщи Hainan Fabu"
--
"Китайската централна банка пусна пилотна версия на приложение за портфейл за цифровия юан в опит да разшири използването му до повече хора.
Досега Китай направи редица изпитания в цялата страна под формата на лотарии, при които на потребителите в определени градове беше дадена малка сума от цифровата валута за харчене.
Но сега повече хора в определени градове могат да изтеглят приложението, подчертавайки как Китай се опитва да накара повече хора да използват цифровата валута.
---
"Докато Русия нахлува в Украйна, опасенията за това как страната ще направи западните санкции безсилни също нарастват. Експертите смятат, че Русия се готви да притъпи ефекта от санкциите, като използва цифрови валути за заобикаляне на контролни точки, както и да сключи сделки с всеки, който желае да работи с тях в световен мащаб.
...
Експертите смятат, че Русия има на разположение множество инструменти, свързани с криптовалути, се посочва в доклада.

Руското правителство също така създава своя собствена цифрова валута на централната банка (популярна като CBDCs), цифрова рубла, която може да се използва за търговия с други страни, желаещи да я приемат, без да я конвертират в долари. Китай, най-големият търговски партньор на Русия, вече има своя собствена цифрова валута на централната банка."
---
18 ФЕВРУАРИ, 11:45Ч
Русия и Китай работят по споразумение за доставка на 100 млн. тона въглища — Министерство на енергетиката
Министерството на енергетиката на Русия Сергей Мочалников.

Мочалников припомни, че през октомври 2021 г. Русия и Индия подписаха меморандум за доставка на 40 млн. тона въглища за Индия в рамките на Руската енергийна седмица. „Сега се разработва междуправителствено споразумение с Китайската народна република и цифрата е 100 милиона тона“, каза той."
---

Дали скоро няма да станем свидетели на първата голяма междудържавна сделка изцяло в държавна цифрова валута, извън SWIFT, извън долара? И това да е първа стъпка към голяма м/ународна цифрова търговия? Не знам, не разбирам достатъчно, но ай да видим:)
---
Важното: въвеждането на цифровите валути на централните банки се засилва "с 200". Как ли ще реагира Европа на рухващата си икономика? Какво ли ще направят нашите демократични лидери? Колко време, докато Запада последва? Колко време, докато CBDC-тата заместят изцяло кеша, за да може например лесно, с помощта на модерните технологии, да се раздава "безусловен базов доход" за изнемогващото население? Колко проследими и контролируеми са CBDC-тата (според шефът на BIS - "напълно")?
Но те ще бъдат обвързани с проследяваща 24/7/365 "законосъобразното" поведение на гражданите във всеки аспект на тяхното съществуване, вкл. - какво говорят. И тогава няма да е: за или против русия, а ще е "само това, което властта в съответната държава или съюз от държава - държавната+бизнеса - казва", или - няма кюфтета.

Според някои от нашите невероятни форумни експерти, предполагам - тва е един дъъълъг процес, който е осъществим след мнооого нови закони и регулаторни механизми, и предстои далеееч в бъдещето. (Само дето, както многократно казаха далеч по-експертни и реално властимащи фигури: в условията извънредно положение, неща, които се случват за десетилетия, могат да се случат за години, че и по-бързо.) А и като цяло, предполагам, не виждат някаква заплаха в тая работа със CBDC.:):)

И всичко това все още малко, което е част от по-голямо, вследствие на едно няколкодневно (седмица мина ли?) военно напрежение, или военни действия, или цяла война, които не можем да разберем какви точно и в какъв мащаб са (но не съм казвал и не казвам, че няма да стане голямо мазало, приличащо на 3-та световна).
Още по-малко се търсят дълбоките причини за да се стигне дотук.
И почти не се търсят по-високите взаимоизгодни последствия, които ще придобият властите и от двете страни.
Последствия, които съществуват като записани общодостъпни планове дъъълго преди тоя "конфликт"..

Конфликтът е неразгадан - освен в мозъците на някои - но има жестоки последствия, бъгващи енергийното, икономическото, финансово и... други;) положения. Има напън за цифровизация, за преход към вече подготвените CBDC-та. Има още много предстоящи решения. Очаквайте, в отговор на спретнатия конфликт и рекциите от двете страни, вкл. от западните демокрации, които с нетърпение водят обществата си към разруха, още: енергийни дажби, климатични кредити (и други блага), всичко любезно по крилото на системата/системите за соц кредиит. Да ни са честити!:)

Аха...
 
Кой има интерес НАИСТИНА от конфликта?

НАТО са заплашили Русия с военни действия, при което Путин е разпоредил цялата армия и "силите за сдържане" (разбирай ядрените ракети) да бъдат приведени в повишена бойна готовност. И това в момента, когато все пак украинците са изпратили делегация за преговори в Беларус.

Значи докато се бият, сащ си кюти, но когато решихаа да преговарят, нато започва да заплашва.

Трябва да си тъп на ремайнд (доскоро "тъп на галош"), за да повярваш във версията "лошият Путин и имперските му стремления".
 
Пусни го направо към мен , че от Ремайндера не може да се намери нищо само неговите пропаганди...
 
Повишаването на бойната готовност на руския ядрен арсенал, обявено от Владимир Путин, е всъщност първото официално признание на Москва, че войната в Украйна не се развива според плана на Кремъл. С други думи: приложените средства не постигат залегналите цели, вследствие на което инструментите трябва да се променят.

С това руският президент иска да покаже сила, но всъщност демонстрира точно обратното. Повдигането на темата за ядрения арсенал на Русия е като изстрелването на интерконтиненталните ракети от Северна Корея: прессъобщение за света, че нещата в съответната страна не вървят добре.
 
Кой има интерес НАИСТИНА от конфликта?

НАТО са заплашили Русия с военни действия, при което Путин е разпоредил цялата армия и "силите за сдържане" (разбирай ядрените ракети) да бъдат приведени в повишена бойна готовност. И това в момента, когато все пак украинците са изпратили делегация за преговори в Беларус.

Значи докато се бият, сащ си кюти, но когато решихаа да преговарят, нато започва да заплашва.

Трябва да си тъп на ремайнд (доскоро "тъп на галош"), за да повярваш във версията "лошият Путин и имперските му стремления".

ahahahahahahahahahaha
 
Доста от клиповете стоят някак режисирано. Говори се основно на английски. Изплашените хора не си държат телефоните докато говорейки на перфектен английски колко са лоши руските и как ги мачкат смелите защитници...
Те са режисирани. И аз да ти кажа не съм си счупил ръцете да търся новини. Ама ей ся преди малко друго. Набързо е било обявено, че граничари тя от Змикския остров били избити и дори вече им приготвяли погребения с почести. Мъ малко по-късно се оказа, че сами са се предали и ги хранят и пият.
В Сирия не знаеш ли какво направиха. Цяло малък филм с избити сирийски деца. В град Дума. И след две години ги разкриха с доказателства. С доказателства, че са дали вафли и шоколади на деца и са ги ползвали като статисти.
Хора от морги са вадени, трупа ли са ги на купчини като уж избити. Инвалиди също.
 

Горе