Украйна - Русия какво ви е мнението

Не знам, аз като гледам , само Китай, Иран , МианМар , Беларус и още 2 -3 държавички са от страната на Путкин... Не знам на коя планета живеете. Как така измежду всички русофили, няма един да ходи в мамичка расии?
 
Виж файлът 22898
Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна
Чашата пред мен е с вода - държа да уточня.

Иначе, да. В останалото време ремайна си го представям така:

C06bXY.gif
 
Руската пропаганда тук от русофилите стига своя епогей. Опорките сега са - САЩ предизвикали конфликта. По-добре си гледайте ония лудия 1.50 в кремъл какви ги върши, защото САЩ не са нападали Украйна. САЩ като казваха, че Путкин ще нападне Украйна преди месец, и да не го прави, че ще има последстивя, нашите русофили пускаха мемета как американците лъжат, за да провокират напрежение.

Както се и вижда, това не е война между руснаци и украинци, това е война между Путин и Украйна. Ако Путин нареди да се спре войната, ще приключат жертвите, а ако Украйна спре да се бие, повече Украйна няма да има.
Русофилите антиваксъри колкото и да въртите нещата, вашия човек започна всичко, а не САЩ, колкото и да си ви промивали руските кратуни с пропаганда от РТ/риа, хубавото е че целия свят се обедини срещу това безумие. Обвинявате САЩ, правителството им, което е избрано от хората. Престанете да се излагате, наистина имате когнитивен дисонанс и не можете да приемете фактите такива каквито са, все САЩ са им виновни на русофилите.

Каналите на руската пропаганда в България





Същите хохали споделят подобни неща тук..
Нещо много се бъркаш. Изключи всички новини и започни да се интересуваш от история, политика, международни отношения, икономика и т.н и ще видиш
 
Как така измежду всички русофили, няма един да ходи в мамичка расии?
Че ти какво чакаш и се пениш пред клавиатурата? Пали за Киев, там ще ти връчат калашник и молотов и трепи на воля путинисти. :D
 
Че ти какво чакаш и се пениш пред клавиатурата? Пали за Киев, там ще ти връчат калашник и молотов и трепи на воля путинисти. :D
Те са във война, преди това да си ме чул да говоря колко добре е Украйна и как искам да ходя там? Нормално да следя ситуацията и да подкрепям страната нападната от един ЛУД диктатор. Хайде и тебе те слагам в блока. Вие обяснявате постоянно колко е лош запада, пък всички искат там да живеят и никой не ходи в мамичка Расии, при диктаторчето. Щото голяма част от тея тука защитници на Путкин, обясняваха Бойко какъв диктатор е, и като бяха протестите, а когато има протести в Русия не е никакъв проблем, ЦРУ са виновни. Когато ви изнася е едно, когато не ви, е друго. Айде да се обади още някой олигофрен, че да си разчистя форума с блок листата от дебили, да знам с кой може да се работи и общува, със сигурност няма да е с руски мурзилки.
Целия свят се обедини срещу агресията на Путкин, само тукашните дебили вият каквото си знаят, и що ли 90 процента от тях, се пръкнаха от анти ваксърската тема...
 
Тези преговори не знам какво ще постигнат, преди минута външния министър на Украйна : няма да пусна и сантиметър от кокала дето съм захапал!
Тоя министър хич не се прави на бавен.

Путин не ще територията на Украйна.
Иска да се разкара настоящото правителство.
 
Целия свят се обедини срещу агресията на Путин
Много лъжеш. Мнооого. Обединили са се върхушката. Хората не си ги питал какво мислят, нали?

И в другите страни има непромити мозъци. То ако слушаш просто Киро, ще се окаже, че българите сме всички чекиджии като тебе, ама анкетата на нова показа, че 71% от българите вярват на Русия.

Те и затва спряха достъпа до всякакво мнение на руската страна.

Колкото до лошия диктатор Путин, воала: за дезинформация, те третират като терорист. Какво е дезинформация? Всичко, което се различава от официалната директива.

Започна се. Бах майка му, етера е много прав. Чак се плаша..

 
gaxjkor5oek81.png


Ден четвърти, Путлер се изнервя и почна да плаши с ядреното копче, нашите васалци тук от партенката, че за 2 дни отиват и превземат, преминаха на : Путин е добър с украинците. Войната с Украйна е всичко друго но не и успешна досега. Света още повече осъжда руската агресия, повече санкции, още повече предстоят, България се доказа с твърда позиция, да не повярва човек, като се има напредвид, едни 5 процента ( Възраждане - дебили ), които биха предали държавата си за Русия, се държим подобаващо. И дезинформацията предимно е в сайтовете на Пеевски - близ/пик, и фейсбуук партенките дето се разпространяват само във фейсбууk, но тях ще ги резнат скоро.

И друго хубаво, че много европейски държави решават да пращат военна техника и помощ на армията.
 
Последно редактирано:
но тях ще ги резнат скоро.
Ама разбира се, че ще. Демокрация, диктатура, пропаганда... какво влагате в тези термини?

Нали се сещаш (всъщност не се сещаш, щото си лицемерен папагал), че един ден и твоето мнение ще се отклони от официалното, колкото и тъпо да се доверяваш? Тогава може и да ти светне, че си бил най-големия радетел за диктатура.

Е, тя се случва повсеместно и без теб, но ние поне мрънкаме срещу това, та ще се чувстваме по-малко виновни. Помисли си в какъв свят ще живеят децата ти.

И отново да го кажа: това е тетатър, в който всички сме прецакани, независимо какво мислим сега.
 

Коментарите отдолу са на ниво. Менталното състояние на джуджето е под съмнение.

2e7c3feed1c4c02935bce81811c1974b.png


Един пък пита как може да има един човек, който го подкрепя. Трябва да дойде в нашата дупка, ще намери много руски васалки.
 
Мене ми е интересно защо Путин досега публично не е заявил някакви претенции към украинската власт.

Или се случват разни неща дето не ги виждаме и чуваме, или няма нужда от "съдействието" на украинците за изпълнението на начертаните цели.
 

Още пушчено месо, интересно ми е русофилите какво смятат за това, че техния духовен лидер Путин изпраща аллах акбаровци да 'освобождават' Украйна. Да се чуди човек тея от ислямска държава ли са или от Русиийска федерация :hankey:
 
Прави впечатление,че много от интерютата и видеата са поготвени предварително. Обяснява се точно как и какво ще се случи. Баби тренират с калашници и как да се хвърлят с бомба под танк. През останалото време плетяли пояси и възглавнички за танкистите да не им е студено.
 

Горе