Украйна - Русия какво ви е мнението

някой админ да се намеси, на бяро акаунта е хакнат.
Подобна тъпотия не може да я напише жив човек, това е бот.
Ми явно съм някакъв вид некромант. :) Още в началото на темата ясно заявих, че съм пристрастен по ред причини....
 
1663153284986.png

За непосветените обяснявам какво е казала Урсила: Обяснила е, че руснаците крадат перални, за да им свалят чиповете и да си ги слагат на танковете.

За какво говорим изобщо?
 
То и за слепите стана ясно, че целите на руснаците в Украйна изобщо не са завладяване на кочината сега веднага. Играят някакъв театър, ама какво точно искат ще разберем след време. Вероятно им стана ясно, че трябва да оставят хората сами да си разкарат марионетните правителства (както стана у нас, скоро и в други държави) и тогава да хвърлят хора и техника. Не, както в момента, срещу целия западен кенеф и неограничените възможности на печатниците на евро и долари. Просто ще се изчака зимата, западните травестити да се запознаят със студа, глада, кожните проблеми, дизинтерията и останалите бонуси, свързани с некъпането и хигиената. Така, така леко под мишниците и дупето с шепичката не става, както показват по инфографиките в Германия :) На тая либерл-коминистическа измет, дето ни завладя последните години трябва да се сложи край.

Зимата е най-верния съюзник на Русия, както е добре известно :) И сега така ще стане.... Победа будет за нами!
Студ, тъмно, кожни проблеми, оцелява се и с тези неща. Русия е жив пример за това.
 
Любимеца на @nandibandi какви ги говори... в началото на събитията го пускаше през 2 поста, когато отговаряше на нератива, сега най-вероятно се е продал на Сорос.

"Или войната ще продължи като пълномащабна война, зад която стои имперския сектор, в дъното на който пък е руския промишлен капитал. Или катастрофа на Русия и разпад на руската държавност на 6 – 7 – 8 независими държави. Русия е в революционна ситуация от няколко дена. Ако този въпрос не се разреши до две седмици, в Русия ще започне унищожителна революция, която ще доведе до разпад на руската държавност".

Но тук става дума не толкова за контранастъплението, което е само повод за промяната. Тя се очакваше отдавна.
Причината е, че вече не може да се каже, че украинското контранастъпление е тактическа грешка на руското командване. Това е оперативно-тактически проблем днес, но ако до две седмици руското военно ръководство не измисли нещо, това ще бъде стратегическа загуба на руското ръководство.

Концепцията за специализирана военна операция (СВО) стигна своя край на приложение. Тя вече не е адекватна. Тя се изчерпи и вкарва Русия в неразрешими противоречия. Повече не може да се воюва с концепцията за СВО.


- Китай вече се възползва – например, от проблемите на „Газпром“ с продажбите на газ по света, издействайки по-добри за себе си цени. Но този, който най-много печели, това, разбира се, е англосаксонският свят и техните клиенти в Европа. (това май го бях споменал един два пъти, ама кой съм аз, че да се изказвам по тия теми)

 
Тва русията страшен карък я гони, през два дена я падане, я инсулт, лоша работа.

Почина Владимир Сунгоркин, главен редактор на “Комсомолская правда”. Той е смятан за един от най-приближените пропагандатори на Путин.

 
Любимеца на @nandibandi какви ги говори... в началото на събитията го пускаше през 2 поста, когато отговаряше на нератива
Първо: думата е нАратив - доста хора я изписват неправилно

A narrative is a form of writing that tells a story. Narratives can be essays, fairy tales, movies, and jokes. Narratives have five elements: plot, setting, character, conflict, and theme. Writers use narrator style, chronological order, a point of view, and other strategies to tell a story.

Второ: не си спомням да съм го пускала повече от веднъж, но може и да греша. Може ли да ми покажеш поне 3 мои цитата на Вацев?

Относно Вацев, в моите очи той отдавна е с клеймо ''дърто плямпало''. :)

Биарката и Нанди никога няма да признаят, че са сгрешили, това е факт!
Нищо подобно. И двамата си признахме, че сме сгрешили като гласувахме за Просто Пародия. ;) Аз лично имам и други посипвания на пепел върху главата. Не ме е срам да призная, когато греша.
 
Тва русията страшен карък я гони, през два дена я падане, я инсулт, лоша работа.

Почина Владимир Сунгоркин, главен редактор на “Комсомолская правда”. Той е смятан за един от най-приближените пропагандатори на Путин.

Че кой е казал, че руснаците са безсмъртни? И какво точно теле откриваме под тоя вол?
 
Студ, тъмно, кожни проблеми, оцелява се и с тези неща. Русия е жив пример за това.
Чувал си нали? Урсула ли ти каза така? Само дето аз съм живял там, за разлика от теб. Ток, парно, топла вода и тн битовизми са почти безплатни и в момента. Нещо се бърлаш....
За кожните проблеми, питай украинките, а съвсем скоро и западнячките :)
 
Второ: не си спомням да съм го пускала повече от веднъж, но може и да греша. Може ли да ми покажеш поне 3 мои цитата на Вацев?

Относно Вацев, в моите очи той отдавна е с клеймо ''дърто плямпало''.
Хаха... няма падане по-гръб. "Хубави анализи", "ще ви светнат доста неща" "пешки, мешки" и изведнъж, като не отговаря на желанията става ''дърто плямпало''.

Колко да е отдавна, до преди няколко месеца, като ти спускаше опорките беше най-големия анализатор, сега е дърто плямпало. Между другото Кадиров също ги говори подобни, той какъв е вече?

KrNEmuO.png
87O8etC.png
01VRqn8.png
 
Чувал си нали? Урсула ли ти каза така? Само дето аз съм живял там, за разлика от теб. Ток, парно, топла вода и тн битовизми са почти безплатни и в момента.
Защо вече не живееш там, като е такъв рай?
 
като не отговаря на желанията става ''дърто плямпало''.
Не е защото не отговаря на желанията, а защото прогнозите му се оказаха тото 2 първо теглене.

Все пак нека признаем, че с времето е нормално да отсяваме източниците. На мен в момента най-интересни са ми Сашетата (The Duran) и семейство Морис от Redacted.
 
Който има време, може да чуе мнението на Скот Ритър. Аз съм си го запазила за след работа

 
Защо вече не живееш там, като е такъв рай?

Щото съм българин, тук съм роден, тук ми харесва/ше/, що за въпрос? Ама, трябва да призная, тая евро-педерастия тук ако се задълбочи, имам варианти. Имам роднини в един малък град, супер спокойното и подредено място, може там да отида след някоя и друга година. Нещо като Велико Търново през 80-те. Перфектно....
 
Не е защото не отговаря на желанията, а защото прогнозите му се оказаха тото 2 първо теглене.

Все пак нека признаем, че с времето е нормално да отсяваме източниците. На мен в момента най-интересни са ми Сашетата (The Duran) и семейство Морис от Redacted.
Значи поглед.инфо ни облъчва с пишман анализатори, това като го говорехме преди месеци се смееше. Чакаме с нетърпение, да "отсееш" и тези новите.

За Кадиров нищо не каза? Него отсяваме ли го ?
 
За Кадиров нищо не каза?
Не съм запозната със случая Кадиров, затова не коментирам. Какво е казал/направил? ОК, ще потърся инфо...

Edit: Какво точно трябва да коментирам за Кадиров? Критикувал е начина на водене на СВО и изоставянето на херсонска област. Според мен е прав, но ние реално не знаем какво имат предвид в Русия. Небрежност или тактика - има значение..
 
Който има време, може да чуе мнението на Скот Ритър. Аз съм си го запазила за след работа

Изгледах го. Общо взето хвали украинците за добре организираната офанзива. Казва грешките на руснаците и пропуските им в разузнаването. (тея неща май също ги споменавах... ама кой съм аз) Казва, колко добре са ги изиграли с фалшивото настъпление на юг. Естествено накрая замазва с "тактическо отстъпление" и тн. Въпроса е, този ще го отсяваме ли или ?
 
Въпроса е, този ще го отсяваме ли или ?
Въпросът е тъп. :)

Ти никога ли не си сменял източниците си на информация? Заради един Вацев око ще ми извадиш, дейба... От 4-ти март до 14-ти септември изтече доста вода, питай в карловско, ако не вярваш. ;)

Сори за неуместната шега...
 
Истината е, че никога няма да знаем истината за никое от тези събития, кой колко жертви е дал, кой какви грешки и гениални решения е направил/взел, защото прекалено много лежи не само за двете страни във войната, но и за техните поддръжници в това истината да не се знае.

Едните си пишат неща, които на тяхната политика им изнася, другите съоветно правят абсолютно същото за тяхната.
Аз единствено знам, че тази война е 90% по вина на САЩ и ЕС, и 10% на Русия. Банките на САЩ и ЕС ще намажат през следващите 100-200 години от безбройните заеми, които украинците взимат сега от тях. Украйна беше превзета в мига, в който Русия я атакува, просто трябваше да избере между явна окупация от Русия, или финансова такава от западните сили. Руснаците бяха провокирани и подтикнати към това си действие, по същия начин по който Мексико обявявайки се за провинция на Русия би накарало САЩ да атакува любимите си съседи относо това колко по-добре ще им е като ги демократизират. Тези филми сме ги гледали вече много пъти в Близкия Изток.

България няма да намаже нито една филия лютеница от цялата работа, защото и ние сме в украинския кюп, където сме прекалено малки за да купуваме и продаваме кралтва и народи, но сме перфектно големи, за да ни купуват и продават нас.

Всеки който има различно от това мнение за мен е леко пристрастен към една от двете великолепно морални страни, които се борят за Украйна - подсказва, Украйна не е една от тези две страни на практика.
 

Горе