Украйна - Русия какво ви е мнението

Ми от ТИКТОК. Аз не лъжа, чета новините. Ако имаш опровергаваща информация, пусни.
Aaa, ти си пропуснал цели 5-10 минути, докато линка стоя там, да го видиш, нали?:) И сега изчезна, пак ще го пусна, ей сега:)

Edit: https://www.rt.com/
Gledai, na:)
 
Aaa, ти си пропуснал цели 5-10 минути, докато линка стоя там, да го видиш, нали?:) И сега изчезна, пак ще го пусна, ей сега:)

Edit: https://www.rt.com/
Gledai, na:)
Дай профила на RussiaToday, щото то Европа България не се показва.

Ми ей ти доказателство че си ТРОЛ, прочете ли изобщо новината, която споделих, че ме и нарече лъжец?

И никой не ти говори за сайта, мунчо... да беше прочел новината поне.
 
Дай профила на RussiaToday, щото то Европа България не се показва.
НАТИСНИ ВЪРХУ ЛИНКА, КИБЕРЕКСПЕРТЕ И СИ ВЛЕЗ В САЙТА!:):):)
Сичките сте тука таквиз експерти - инвестиционни, кибер...:)
 

Май трябва да ти го пусна пак с h1, щото руските рултани бавно загряват

"Тикток" блокира RT и "Спутник" в Европа заради санкциите​

Двете руски медии RT и "Спутник" са блокирани от китайския гитант "Тикток" (TikTok) след забраната, наложена от Европейския съюз в неделя.

Това е поредната водеща платформа, предприела тази стъпка. "Майкрософт" съобщи, че ще изтрие новинарските приложения на RT от магазина си.


дали са блокирани, може и сам да провериш, като профилите им в тикток ги няма.
 
Ми трол си бате, къде в новината прочете, че сайта им е блокиран?
А, да - моя грешка. Но не се извинявам на мунчовци и абсолютни тролове, които наричат жена мъж и не се извиняват. Тия са за боклука.
Не разбрах, че за тик-ток, то ти си по тия - редит, мредит, ток-так. А и ОТ ТВОЯ АКТИВЕН БЕЗСПИРЕН ТРОЛАЖ не мога да смогна, а и се отучих да ти чета, предимно фейк постовете:)
 
Май трябва да ти го пусна пак с h1, щото руските рултани бавно загряват

"Тикток" блокира RT и "Спутник" в Европа заради санкциите​

Двете руски медии RT и "Спутник" са блокирани от китайския гитант "Тикток" (TikTok) след забраната, наложена от Европейския съюз в неделя.

Това е поредната водеща платформа, предприела тази стъпка. "Майкрософт" съобщи, че ще изтрие новинарските приложения на RT от магазина си.


дали са блокирани, може и сам да провериш, като профилите им в тикток ги няма.
Да съгласих се че грешката е моя. Извинявам се за грешката и че те нарекох трол КОНКРЕТНО за това. Иначе си хипер трол:)
 
@Blinky Това последното не е ли тролване? Или е това, или не знае разликата между сайт и профил в тикток. Ако е второто, смятай какви хора имаме тука.
Блинки Ремайнд има може би към 50% от страниците в темата с безспоирен тролаж, 50% са негови! От толкова хора. А доста от нещата му бяха установен и като фейк.
 
@Blinky Това последните 7-8 мнения на тоя не е ли тролване?
Айде, сега като дойдах хората в темата, да ти потърсим и изкараме повторно на показ фейковете и тролажите? Искаш ли бе, неграмотнико?
 
Това последните 7-8 мнения на тоя не е ли тролване?
Ти колко страници общо сам си направил в темата, бе? Лешник недодялан.:):):) На 32 си с акъл за 12. И мето и той - на 34 с акъм 14. Лешници.:)
 
Значи "Путлер" е тръгнало от другаде и не си го присвоил от Иво Идиотинджев. Обаче, виж как и той е на твойта за Украйна. А е идиот.:) Значи идиот подкрепя тая гл.т. Може и да са повече идиоти, и много повече. Следователно има вероятност тва да е идиотска позиция. И ти, вместо да си хабиш акъла и нервите в защита на идиотската позиция, трябва да минеш към противоположната. :)

Смятам, че положението:
1. Путин, обзет от имперско опиянение иска да завземе първо Украйна, после и други.
2. Всички му скачат и го резват с бруталните, съсипващи Русия санкции
При което
3. Вместо, ясно усетил дървото, да спре, той продължава - обезмисля логиката, че реалната причина е 1. Имперското опиянение.

Има нещо друго, нещо много повече и много по-застрашаващо за него и Русия. И може би го е имало много преди ситуацията с Украйна. Така че може би той е действал пръв? Неговите разузнавателни служби също са работели и той е предприел предварителни мерки. Нима е твърде конспиративно и не е по-логично от "полуделият диктатор"?

Начи, той по принцип е най-малко луд и размечтан. Той е студен прагматик, темерутин, даже мяза на змийска студенина. Нима той се е зафантазирал и си е повярвал? Нещо не ми се верва ич.

И пак трябва да видим как се стигна до там, че ядрения коз да излезе на масата, да видим действията на всички замесени. Отделно, забравяйки конкретно за сегашното положение, връщайки се месеци назад преди него, да разгледаме както Русия и Путин, така и Украйна, така също и САЩ, ЕС, НАТО, СИФ, службите, и всички останали големи западни играчи. И да си направим свястно заключение, бе поне горе-долу.

Но ти веднага ще ме застреляш, че аргументите с/у западните играчи произхождат от руската пропагандна машина. И тъй нататък...


Аз все пак повече смятам, че конфликта е параван и крачка напред, играят заедно за фудаментална трансформация на системите си, от която релно властимащите - държави+бизнес+банки - дружно ще намажат. Но трябва да имат сериозен мотив за да го направят, който не е, че просто искали да отнемат свободите на хората. Това е едно от последствията от оптимизацията на системите; може и да е цел, която ще ги улесни за изпълнението на друга, по-голяма и по-важна за тях цел. Гледам просто плановете и те вървят натам, а защо ги търсят тия планове - те трябва да кажат. Аз не съм в трилатералната комисия, съвета за външни отношения, СИФ, BIS, Вашингтон, Москва и Лондон, и не знам как е хавата на върха. Но следя кво спускат като програми за изпълнение, и те са нещо подобно.

Но, ако не е така, тогава Запада е далеч по-виновен за ситуацията. Проблемът е, че като оставим тоя конфликт, не виждам нещо много хубаво, хуманно и т.н. в Русия. Айде, освен някой джендъролиберастични и медийно-профанизиращи липси, дето на запад изобилстват. И в Раша ги има, но много по-малко. Само че други, свързани с несвобода, потискане на свободата на словото, висш бандитлък - са си подобни на западните, но се случват по различен от западния начин. Иглотерапирането - за което ти естествено си на обратното мнение - също им върви на 6, точно както западното...

И в крайна сметка - заедно или не - кашата все пак може да завърши с фундаментални промени и от двете страни. И аз си мисля, даже съм убеден, че ЩЕ. Ша видим:) (Най-добрият конспиратор-антиутопист е тоя с грешните прогнози. Тогава няма да има голема драма за всички и всичко ще протеча много по-плавно и положително.:))

Ама, в следствие от някои възможни развръзки от тоя конфликт или "конфликт", световната карта все повече ми заприличва да отива към подобие на варианта от "1984", където бяха три вечно враждуващи помежду си области: Океания, Евразия и Истазия. При което не е ясно дали има или няма действителна война, но положението е вонновремено запостоянно, а враговете непрекъснато се сменят. Тука не знам как ще са, ако се случи такова. Британия+САЩ+Канада - Русия+Китай+Индия - междинна, пълна с нови бежанци Европа (Останалата част, както и в 1984 - няква никва свободна зона, като тука Африканци, Латиноамериканци, изпаднали азиатци ще са от 3-ти към 5-ти свят с ресурси разпределени на 3-те други.)
Е, ся, може разпределението да е съвсем различно.
---

Ибахти поста, дано има 20-30% улучено и не е сичко шит:)..
Ама ти все пак набеди нандибандова ЗА МЪЖ и не се извини, направо опит за виртуална смяна на пола! И ся трябва да си доказва пола със снимки на интимни части. Бахти тъпанара - извини са бе!:):):) Утре ша кайш "Етера е жена и съм го разпрал от е*ане" и после - иди доказвай. Ше почнат да ми пишат на лично, да искат снимкови доказателства. Ше стане страшно... Извини са де, кво са прайш на чук!:):):)
Абе това всички да са заедно и за 1984 много хора си го мислят, но това никой няма как ДС го каже със сигурност.
Иначе за съюзите много точно си описал съюза на Русия. Целия свят бил срещу тях, но точно в този съюз, който си написал имам съмнения. И виж ти как си ги написал и ЕС липса там
 
Тва за тиктока и др. не е решение на компаниите, а в изпълнение на решение на ЕУ.
Т.е. очакват да гледаме и вярваме само на материали свързани с плачещи, уплашени Омон войници, ghost flyери, капитан америка и спайдърмен.

Т.е.² няма нужда да следите двата фронта и да преценяти сами, ние и нашето AI го правим вместо вас. (вече близо 3 години)
 
Не е кой знае колко. Отговаря за едва около 20% от световния износ. Украйна е с около 17%.

Доходите на Русия са основно от петрол (12% от глобалната икономика), газ ( 17%) и договори с НАСА за полети към международната станция, защото до скоро те бяха единствените, които могат да го правят и реално изнудваха НАСА с високи цени.

Със сигурност отцепването им ще се отрази, но по никакъв начин няма да попречи на света да функционира. Дори напротив ще ускори миграцията към възобновяеми източници на енергия, което е добре.

Брутния вътрешен продукт на Русия е по-малък дори от този на Италия... Единствената причина все още да се води "суперсила", е защото има ядрено оръжие. А всъщност са си доста бедна държава...


Screen-Shot-2022-03-01-at-9-12-24.png
За Добруджа беше в кръга на шегата.
Иначе данните се правилни. Но все пак смятам, че може да има енергийна криза и то не само заради войната. То така или иначе имаше проблеми. Дори едни ВЕИ колко ще ги ускорят… ще бъде временно докато се направят ама затова време дали няма да има скъп газ/ток и от там цените нагоре и инфлация, а ако има фалити ?
 

Горе