Украйна - Русия какво ви е мнението

Вчера Путин за пръв път обяви публично, че Германия още е окупирана и немската преса интеряса. Каза, че Германия и Австрия се нуждаят от още малко време, за да бъдат освободени. Обявиха го за най-големия конспиратор.
327472095_673873724477676_6232847686371896701_n.jpg
 
тези ракети дават отклонение стотици метри и дори самото им използване в цивилни райони е престъпление.
Стига, бе! Верно ли тва????





Лицемерието ви минава всякакви граници вече.
 
15a972abf8fe0319322f217723b33d17.png
 
Горките украинци, днес пак бая ракети са изстреляли, снощи цяла нощ Шахиди, а сутринта между 30 и 100 Калибри(не свършиха тези ракети, ей, сигурно перат на ръка вече, че всички перални са без чипове още от март месец). Спре ли тока за повече от една седмица, едни 10-20 милиона ще хванат пътя към Европа. Ако тук е студено, там е 2 пъти по-студено...
 
Seems Legit, само че е правено точно за кофти условия като middle east
31 танка е някаква гавра. Украинците има да се учат месеци наред да ги карат, а и с тия танкове трябва да върви закачено и някакво ПВО + пехота най-малкото.

Танкове са последното нещо дето им трябва на тоя етап.
 
И САЩ и Русия са брууууууутални! Т'ва е най-великата война :love: Дали ще има атом? Дали ще накарат Зеленски да гръмне някоя централа, дали руснаците ще го хвърлят ако ги накарат?! Битка на най-големите зверове, лудница!
 
само че е правено точно за кофти условия като middle east

Разбира се, климатичните и ландшафтни условия в Близкия (среден за щатците) Изтоk и държавата кенеф Уйня са абсолютно идентични. По-голямо сходство няма на света!

1674722018173.png
 
Единствената възможност за спасяване на украйна се нарича МИРНИ ПРЕГОВОРИ и всеки, който твърди обратното, е мега тъп или има лична изгода от удължаването на агонията на украинския народ.
Тук съм от части съгласен с теб, разбира се че преговорите са най-добрият вариант! Но не само за спасяването на Украйна, а и на Русия. За съжаление Руснаците не искат да се върнат назад и да напуснат окупираните от тях незаконно територии след 2014 година. Иначе е много лесно, напускат Крим, напускат Донбас, Луганск и всичко което искат да си присвоят, плащат 400-500 милиарда репарации и всичко приключва.
 
окупираните от тях незаконно територии
Тази част от поста ти показва кой е спомогнал за изграждането на мнението ти. ;)

Говорим за руски територии, които по безобразен начин са "шитнати" на една от СССР-ските републики навремето, барабар с руснаците вътре. Термини като ''окупация'' щяха да бъдат избегнати, ако Горбачов не беше долен мръсник и си ги беше върнал обратно, когато съветската република украйна стана независима. Путин поправи тази несправедливост и действията му са повече от законни. Те са исторически и социално оправдани.

Незаконно е да бомбандираш хора, които твърдиш, че са собствения ти народ в продължение на 8 години. НЕ Е незаконно да си върнеш своето след като попиташ хората част от коя държава искат да бъдат. Между другото, в Косово проведоха ли референдуми за отделяне от Югославия???

Мирни преговори трябваше да се водят когато ЛНР и ДНР поискаха автономия заради анихилацията им от страна на киевския фашистки режим. Киев обаче намери за по-удачно да бомбандира ''своя народ", вместо да търси мирно решение на проблема? Питаш ли се защо???? Защото така заповядаха господарите. Защото трябваше да провокират Москва да започне военни действия. Защото тази война е нужна на сащ.

Има го и варианта, че Путин е в кюпа. Гледаме фарс, докато в същото време се случват едни странни неща, които не забелязваме.

Единственият вариант, който НЕ съществува е ''украйна е невинна жертва''. Няма такъв филм и който го вярва има нужда от личен асистент до края на живота си.

 
След изявленията на Макрон за голяма доставка танкове за украинците, руснаците събориха айфеловата кула в Самара. Копието на парижката айфелова кула в Самара е било ползвано от мобилни оператори. Поне да го бяха демонтирали прилежно! Можеха да го използват за нещо друго. Варвари.

https://twitter.com/nexta_tv/status/1617880459819769857

След сриването на красивите, украински селища почват да рушат в Русия. Тъй де, кат шъ е кочина, да е кална!

На Макрон ще му се накриви шапката. Франция била в списъка на вражеските държави.

Да видим като пристигнат самолетите какво ще почупят гопниците.

Тази нощ ВСУ са свалили 24 руски дрона от тип Shahed (означава мъченик на арабски и персийски ). Мъкааааа.
 
Е много ясно, че ще има работа и ще се опитват да ги свалят, да седят с пръст в уста ли, освен с тия ракети са обстрелвали и с други ? Под колко градуса пада не е установено, това са си твои догатки. Дали е Х22 също няма информация. Ако е пропусната ПВО ракета, трябва наистина да е гръмнал газопровод, не съм попаднал на такава информация до сега.
Инфо дали е x22:

Дали е ПВО:
Общо взето.. то тоя въртя и сука локума като тебе.. само да не признае, че е възможно да е отклонена от ПВО, както сам каза.. щото да не седяли с пръст в уста - пробвали. Накрая за да излезе от положение щото почти си призна, каза, че дори и да е отклонена, тя не била предназначена за градски райони и това било престъпление, така или иначе.

Накратко, питат го:
Може ли ПВО да е отколнило ракетата
Отговаря:
Не може да се ползва подобна ракета в градски район.

Тоя може да го ползваш за кумир.

Чак път да се вижда ясно... вижда се взрива зад дърветата, може да е в първия или втория етаж и за тва да се е срутила и сградата. Това защо тоя си сменя хипотезите също са догатки, факт е че е голям гаф, дали е така както казваш, няма доказателства.
Е, хубу то и ъгъла дето ми черта е почти 30 градусов.
Иначе ето го интервюто, все си мисля, че не си го гледал. Изражението на тоя.. "чшшш тва не трееше да го казваш"
А за цитата ми.. когато го писах, беше на база впечатления от същото интервю, щото казва, там проблема в момента е гъстия дим, а не че се срутил блока. Както стана ясно, там бях сгрешил за блока.


Е то според тях, никога не пропускат целите, все пак това са най-високоточните ракети в света. Викаш не е възможно да изстрелят 5 ракети и една от тях да даде отклонение и да удари блок. Х22 са предназначени да поразяват самолетоносачи, тоест цели с огромни размери, тези ракети дават отклонение стотици метри и дори самото им използване в цивилни райони е престъпление.
Пак според УК, до момента били изтреляни 210 ракети от тоя тип, щях да кажа, че сигурно са свалени, ма то се оказа, че не можели..
 
Батенца, стига сте се филмирали.

С преговори или без преговори, бъдещето на Украйна е връщане на статута на "НИВА" (пшенична, ечемичена и т.н.) за Руската Империя + най-голям износител на проститутки за Запада.

Айде, че имам много работа неска.
 
Горките украинци, днес пак бая ракети са изстреляли, снощи цяла нощ Шахиди, а сутринта между 30 и 100 Калибри(не свършиха тези ракети, ей, сигурно перат на ръка вече, че всички перални са без чипове още от март месец).
Имаш ли източник за броя на ракетите? Минах само отгоре-отгоре, но видях че са били само 30?
Според украинските източници почти всички са свалени - разбира се това колко е вярно е друг въпрос, но към този момент се съобщава само за една ракета, която е ударила цел, другите са свалени - което има логика да се случи ако са малко на брой - при 100 ще им е трудно да свалят всички.
 
31 танка е някаква гавра. Украинците има да се учат месеци наред да ги карат, а и с тия танкове трябва да върви закачено и някакво ПВО + пехота най-малкото.

Танкове са последното нещо дето им трябва на тоя етап.

Обучението на екипи със западна техника отдавна е започнало в Полша. Танковете са първото нещо, което и трябва на този етап - по-студено време и замръзнала земя по която да се движат.


По фронтовата линия има участъци, в които без танкове няма как да мине, а има и такива, в които релефа не позволява използването и.
 
Батенца, стига сте се филмирали.

С преговори или без преговори, бъдещето на Украйна е връщане на статута на "НИВА" (пшенична, ечемичена и т.н.) за Руската Империя + най-голям износител на проститутки за Запада.

Айде, че имам много работа неска.
Aaааа! Ети каза, че там ще бъде новият Израел, щото в пустинята около мъжете в рокли не им е много комфортно. :confused:
 
Танковете са първото нещо, което и трябва на този етап - по-студено време и замръзнала земя по киято да се движат.
Да, ама няма да пристигнат на ''този'' етап.

The Abrams tanks will take months to arrive, senior administration officials said, and will require extensive training for Ukrainian troops on how to operate and service them. The US must navigate complicated supply chains for the components required for the tanks.


The procurement process will take months, the officials said, though Germany’s Leopards will arrive in the nearer term. In the meantime, the US will begin a “comprehensive training program” for the Ukrainians on the Abrams, which will require significant maintenance once they are deployed. The training will occur outside Ukraine.

The German defense minister said the Leopard tanks could be operational in Ukraine in about three months. Boris Pistorius, speaking to reporters Wednesday, said training would come first, then the tanks would be sent east.


Ta "надай се, Калино" е ситуацията с танковете.

п.с. Ти още ли го търкаляш тоя фейк герой Уоли??? Ретарда отдавна се отказа от призрака на Киев - айде и ти. Голямо момче си вече, ще ти се смеят другите деца. :)
 

Горе