Украйна - Русия какво ви е мнението

Това с източниците ви е наистина любимото... Вече ти отговориха, източника е историята, такава каквато е....
Тоя същия, дето пита за ''източниците'' преди няколко седмици пльосна тука мега груб фейк от някоя от сросоидните медии с гръмкото заглавие ''Путин вече разрешава да се плаща газ в чужда валута''. Оказа се, че това важи за плащането само на дълговете, след което се преминава към рубли за новите доставки. Като му посочих истината, говедото тихомълком добави уточнение и линк към друг сайт. Пръднал в рейса му беше реакцията, ама за източници пита, цитирайки Дневник, Фрогнюз, дойче зеле или друг медиен парцал.
 
Някой писа, че нямало авария в Ohio. Вие погледнахте ли си американските източници ?
Щом го няма в Дневник и Капитал, значи не се е случвало. Гледах видео на един конгресмен от Охайо снощи, с една пръчка драсна по дъното на едно поточе и започна да бълбука водата (хим. реакция). Там се говори за американски еквивалент на Чернобил, а тук типично като политбюро през 1986г. мълчат и се правят, че нищо не се е случило.
 
Тука някакви смешковци се правеха на пацифисти

Освен това инициативата да се изрази в нея „загриженост относно тенденцията да се атакуват онези, които отхвърлят доставките на оръжие за Украйна и повдигат критични въпроси за съответната политика на ЕС“ и да се призоват държавите-членки на ЕС да гарантират, че „гласовете в защита на мира няма да бъдат заглушени“, бяха отхвърлени.

Кой иска мир и кой държи тази война да продължи до унищожаването на света? Ето кой:

 
  • Wow
Реакции: Vbb
Последно редактирано:
  • Sad
Реакции: Vbb
Европейският парламент гласува резолюция относно годишнината от започването на войната в Украйна, като отхвърли текст, призоваващ за преговори за прекратяване на конфликта.
Че то като си викаш курва, не се пазариш с нея, а със сводника. За чий им е на руснаците да преговарят с укрите :D
 
Ама каква хубава демокрация донесе сащ на Сирия. Това направо те хваща за гърлото
На Либия, Ирак и Афганистан донесоха по-хубава. Сега стойте и гледайте каква прекрасна демокрация ще донесат на Европа, Оруел ще се окаже твърде голям оптимист...
 
Децата на спасителите ни от жендъризма - жендъри. Тва малко, като висшия състав на Рахйа, борят се за арийска раса и чиста нация, па няма един който да отговаря на изискванията.


0710854001676290459_big.jpg

Отбора на нео-марксистите е пуритански настроен в Culture War - или на 100% покриваш догмата или трябва бъдеш канселиран и да не те приемат за съюзник.

Пример JK Rowling и Хари Потър - тя е 99% в тон с нео марксистите само се различава по въпроса че смята жените за жени.


Докато аз и моят oтбор ще приемем всеки който ни помага за съюзник и затова ще си купя Hogwarts Legends за да дразня левите. Ако сега е Соловлев нека е Соловлев мие сюзник сега после като победим ще делим каквото има да делим.

Много ми е гот че им свиваме Хари Потър

photo_2023-02-17_14-34-08.jpg


photo_2023-02-17_14-33-41.jpg
 
Да си оставят хората без артилерия е супер гениален ход на Русия. Доводи всякакви има:

От това, че Пригожин иска властта, до критиките, които постоянно отправя към Кремъл. Кое е вярно не знам, но се оплакват, че измират като мухи в Бахмут и се молят за снаряди.

 
Ръководителят на разследващата група Bellingcat Христо Грозев разкри, че полицията в Обединеното кралство не е разрешила на него и семейството му да посетят Лондон за наградите на Британската филмова академия (BAFTA), тъй като появата му на церемонията "представлява заплаха за обществената сигурност".

:D
:D :D :D :D
 
Да си оставят хората без артилерия е супер гениален ход на Русия. Доводи всякакви има:

От това, че Пригожин иска властта, до критиките, които постоянно отправя към Кремъл. Кое е вярно не знам, но се оплакват, че измират като мухи в Бахмут и се молят за снаряди.

Украинците могат да им дадат назаем. Те сега едни яки доставки ще получат, да си ... майката

1676644779850.png
 
Абе от целия форум някой изобщо живее ли в Русия? Интересно ми е така, щото ако има такъв/такива ами да кажат каква е ситуацията. Много дистанционни експерти има, иначе :)
 
Абе от целия форум някой изобщо живее ли в Русия? Интересно ми е така, щото ако има такъв/такива ами да кажат каква е ситуацията. Много дистанционни експерти има, иначе :)
Никой, и не искат. Само са се докосвали до т.нар. руска култура и битие, щото нямаше друго. ;)
 
Поне 100 пъти казах, че съм живял там и в момента имам роднини, които живеят там. Гарантирам че живота им е в пъти по спокоен и качествен от това, което си мислите русофобите. Имат асфалт, перални, виждали са телевизор с дистанционно, имат нормални тоалетни, не външни и тн. Отделно битовите сметки не ги броят за разход. Общо взето нищо общо, с това, с което са ви напълнили кухите кратуни. И не, не говоря за голям град, става въпрос за малко градче (100 000) жители.
 

Горе