Украйна - Русия какво ви е мнението

Ма, къде пак заби у кривата круша, бе пиле? Кой казва, че в Русия няма педали? Смешното на картинката е, че самите укро-педали държат плакат с надпис "украйна е педераст". Едно е да ги има, друго е да твърдят, че страната им е отклонение от нормата (Което в случая е точно така). - Схващаш ли разликата? ;)

п.с. Айде, обърнах ти внимание, сега бегай да си играеш с децата. ;)
Всякакви извратени има. То и тук Рут Колева се снима върху Паметника на трите поколения в Перущица. Но не е събирателно за всички българи. Малко не ти хващам логиката. Това са напълно индивидуални случаи на болни хора. Схващам, че си тоталка в разсъжденията си.
 
Това е ключовата и единствено имаща значение разлика.

Нямам нищо против гейовете.
Имам против да ми се натрапва по някакъв агрсивен за сетивата начин.
Да, и ще спрат така да съществуват. Доста наивно мислене. :D
 
:D

382718816_10232557072335103_4771861019622381566_n.jpg
 
Серящият в куфарче наредил на Шойгу до октомври да спре украинската контраофанзива... 🤣









Путин: Контранастъплението на Украйна се провали


Обновена: 23 юли 2023 15:51 :hankey: 🤣
 
Последно редактирано:
Имаше ли изобщо ''контранастъпление'' или така се нарича изпращането на негодни за военна служба хора да мрат в новите руски територии. Нищо не се споменава в темата за масовото предаване на украинци на РВС?

А с тая новина нещата се вговнясват тотално за държава 404 и нейната скромна фен база тук в темата. ;)

 
решението на Конгреса на САЩ да приеме временен бюджет, в който не е включена помощ за Украйна, няма да промени по същество финансирането на военните усилия на Киев.
Копиум.

Администрацията на Байдън и законодателите от двете партии се опитаха да успокоят Украйна, че военната помощ от САЩ няма да спре и че помощта може да бъде доставена в отделен законопроект по-нататък.


Какво масово предаване на украинци? Тея ги четохме в първите седмици от войната, 3ма души тук ни разправяхте, как Украйна останала без армия, щото всичко се предало, от лайнометите поглед.инфо.
 
Какво масово предаване на украинци?
Не, не, нищо такова. Руска пропаганда. Спинкай!
 
"Is our army unable to win using conventional weapons?"When you accidentally ask the right questions. 🤣 😭
В деня, в който им се закарат Ф-16ките, да удряли с тактическо ядрено оръжие 😭 😭 🤣
It's like listening to Fifth-graders trying to outdo one another arguing what they'd do if they had superpowers...

Интересното е, че колхозите - целият им диалог и начина по който си говорят, е като първолаци - "Имаме повече ядрени оръжия от тях, -да стреляме! " - ще си ги видите. Еми ако от 15 години само такива идиоти имат по телевизията, и си говорят такива разговори - утре удрят с ядрено оръжие - нищо чудно, че се топят и не са годни за нищо.


Бюджета на САЩ за поддържането и развиването на ядрената и триада е 75% от целия бюджет на Русия за отбрана. Русия имат с 12% повече, но на САЩ - всички работят.



 
Последно редактирано:
Га си бустваш собствения морал публично... Не е смешно! :confused:
 

Горе