Украйна - Русия какво ви е мнението

Пичове, дайте идея защо нямам звук на нов, преинсталиран лаптоп. Иконата в лентата със задачите показва, че има, при диагностика казва, че всичко е наред, а звук реално нЕма. Пробвах на различни браузъри - нема. Преди преинсталацията имаше звук, а и майстора каза, че при него е имало. В настройките не виждам някъде нещо да е изключено или забранено. Идеи нещо у - а?
дай модел и марка на лаптопа да ти кажа откъде да си свалиш драйвери за звуковата карта

дай модел и марка на лаптопа да ти кажа откъде да си свалиш драйвери за звуковата карта

Dell Vostro 3520, обаче не мисля, че трябват драйвери, щото човекът, дето го инсталира, каза, че при него е имало звук.

Хах, в тази тема ли :)
И аз съм с близък модел Дел Востро, не съм имал проблем със звука. Виж си настройката на къде е изхода (щото аз избирам между колонките на лаптопа, външни колони или hdmi за тв-то)

Хах, в тази тема ли :)

Ми, тука сме си наши.

Сега, пичове: всичко, посочено като съвети го правих, а отметката си беше ънчекната, така че и това не беше опция, макар че за всеки случай я отметнах пак и Тцъ е положението. Ще го нося на майстора да си бие той главата, че уж по-умна от мойта.

А най-смешното е, че купих нов лаптоп, заради проблемите със звука на стария. В момента съм с външна аудио карта и колонки, като периодично прегъвам кабела на джаджата, щото прекъсва. :D

Първо опитай с най-простото. Ако си правила волни съчинения с клавиатурата от рода на Fn+F1, опитай с Fn+F2 (например).

А ти провери ли дали не си мютнала звука, или дали не е намален някъде. Говорим за колонките на лаптопа нали.
Порбвай и с външната карта и колонки дали ще работят на този лаптоп. Сигурно си пробвала де, според мен или има проблем с драйвера или някъде си дала mute/ или намалила звука до 0

Първо опитай с най-простото. Ако си правила волни съчинения с клавиатурата от рода на Fn+F1, опитай с Fn+F2 (например).

Не съм, но въпреки това пробвах. Отговор Тцъ е положението.

А ти провери ли дали не си мютнала звука, или дали не е намален някъде.

Аз съм изкуствена блондинка. Чак толкова зле не е положението, все още. Първо това пробвах: показва, че има звук (увеличава/намалява), дори при диагностика не открива проблем.

Порбвай и с външната карта и колонки дали ще работят на този лаптоп.
Най-странното е, че Да, със звуковата карта и колонките има звук, но картата е сдала багажа и трябва да намествам кабела, за да работи. Идеята ми беше да махна напълно периферните устройства, така че тоя вариант не ми харесва.

Инсталирах драйвер - Тцъ! Пак няма. Може и аз да не съм направила нещо, както трябва.

Ще се носи при майстора, да видим той какво ще открие.

Благодаря на всички! Ако имате някакво решение, с което мога да се справя - Bring it on! :)

Глупаците от хардуерето пак с техните полюции. Но, да оставим настрана фантазиите за снъф, виждам 0% шанс Путин да ходи да се среща със Зеленски. Вие какво мислите, какво ще вика Зеленски когато му кажат, че делегацията от Русия е пристигнала без Путин. Цялото упражнение ще се сведе до Туитър видео в което нарича Путин страхливец?

1747049801057.png

Глупаците от хардуерето пак с техните полюции. Но, да оставим настрана фантазиите за снъф, виждам 0% шанс Путин да ходи да се среща със Зеленски. Вие какво мислите, какво ще вика Зеленски когато му кажат, че делегацията от Русия е пристигнала без Путин. Цялото упражнение ще се сведе до Туитър видео в което нарича Путин страхливец?

Виж файлът 34528

Естествено, че Путин няма да удостои с внимание това мазно изпражнение. Просто им дава нов шанс, за да покажат отново на света, че искат война до последния отвлечен от улицата украинец.

Интересно е също какво пакетче с бял прах криха у влака тримата глупаци - a.k.a. коалицията на желаещите, но неможещи палячовци.

В хардуарето най-забавното е, че преди беше
1 с терористи не се преговаря
2 путлер разбира само сила.
3 до победа
Сега плачат за мир.

Пускам и секретна информация част от спектала на Зеленски за преговорите:

Горе