Формата "заем" със сигурност означава, че са му бръкнали в джоба на българина, минали са през гъза и са го хванали за гърлото за следващите 3 поколения. Но както казах доста пъти вече гъбоподобния ти мозък не може да асимилира реалността и бълбука в някакви розови фантазииМеждувременно идват 20-те поред санкции и още 90 милиона помощи под формата на заем. Пак повтарям, под формата на заем, ако бай Ганя мисли, че съм му бръкнали в скъсания джоб.
Не се поти толкова, заем взимаме и ние.Формата "заем" със сигурност означава, че са му бръкнали в джоба на българина, минали са през гъза и са го хванали за гърлото за следващите 3 поколения. Но както казах доста пъти вече гъбоподобния ти мозък не може да асимилира реалността и бълбука в някакви розови фантазии
Колко е яко и същевременно тъжно да те гледа човек в каква мисловна нищета живееш.
Доста добре си живея. Мерси.Колко е яко и същевременно тъжно да те гледа човек в какв мислован нещата живееш.
Да. Като приключи Русия скоро.Викаш Заем било, ама ти прочете ли кога ще го връщат украинците този заем?
Само когато Русия им плати репарации, а знаеш ли кога ще стане това? - Никога!
Той ти е влязал целия и тъй съ е заклещил, че скоро няма да може да излезе... психопата да не влезе по на дълбоко
Не знам на кой му е влязъл така дълбока, като като чуете името му се подмокряте, госпожички.Той ти е влязал целия и тъй съ е заклещил, че скоро няма да може да излезе![]()
Чак се плаша от днешната интелигенция, ако всички са като теб Народен съд 2.0 няма да има кой да трепе ама поне ще намерят работа на серизоен брой психиатри...![]()
7,6 хил. гледания · 84 реакции | 🇷🇺👀🛢️ В Туапсе продължава почистването на нефтени разливи край Централния плаж… Премахнати са над 2500 кубически метра замърсена почва. В операцията участват 132 души и 26 единици техника. #Туапсе #Екология #Русия |
🇷🇺👀🛢️ В Туапсе продължава почистването на нефтени разливи край Централния плаж… Премахнати са над 2500 кубически метра замърсена почва. В операцията участват 132 души и 26 единици техника. #Туапсе...www.facebook.com
Олигофрените като теб в промити мозъци са ми ясни. Не вярват дори на очите си. Не ми е много ясно съществуването ти, но щом ти намираш смисъл, продължавай.Чак се плаша от днешната интелигенция, ако всички са като теб Народен съд 2.0 няма да има кой да трепе ама поне ще намерят работа на серизоен брой психиатри...