Украйна - Русия какво ви е мнението

някои се изказват доста неподготвени
Знаем го. Няма тема, по която си подготвен. Сигурно е от постоянното зяпане на мемета :D

Всичко е по план. Не става само на фронта да мрат, ама и в държавата си. :)

Знаем го. Няма тема, по която си подготвен. Сигурно е от постоянното зяпане на мемета :D
По-добре от зяпане на чужди, мъжки полови органи по цял ден. :)

По-добре от зяпане на чужди, мъжки полови органи по цял ден. :)
Това пак е по твоята част. Има специалисти, които могат да ти решат проблемите с такива фиксации.

Всички ще гледаме парада, ще е "дащен" тази година. Въпросът ми към феновете на окупаторите Пуртлер от бункера ли ще го гледа, или ще дойде за малко. :)

Screenshot_20260428-093329~2.jpg

Обичам да споря с теб. Все едно го правя с 4 годишен недоразвитак. :)
Ти не можеш да спориш с мен (и изобщо). Нямаш капацитет за това, защото си папагал без грам критична мисъл.

Ти не можеш да спориш с мен (и изобщо). Нямаш капацитет за това, защото си папагал без грам критична мисъл.
Сигурен съм в това. ;) Критична мисъл, викаш. Като тази да седиш и да мислиш, че трябва да се взема страната на окупаторите? Да, предпочитам да нямам такава критична мисъл. :)

Поредната папагалска изцепка. Нали си голям спец по търсачките и AI-тата, я вземи и си подплати тезата, ей така за разнообразие. Реазлизъм е едно, а "високо моралното" философстване го оставям на такива като теб.

Поредната папагалска изцепка. Нали си голям спец по търсачките и AI-тата, я вземи и си подплати тезата, ей така за разнообразие. Реазлизъм е едно, а "високо моралното" философстване го оставям на такива като теб.
Викаш трябва ти линкове, за да разбереш как вървят нещата, защото не се ориентираш добре. Лошо, лошо, Карамфилов.... :)
Странно мислене имаш, ако смяташ, че точно AI-то ще даде правилни отговори на въпроси, в които са свързани много човешки фактори.

Викаш трябва ти линкове, за да разбереш как вървят нещата, защото не се ориентираш добре. Лошо, лошо, Карамфилов.... :)
Странно мислене имаш, ако смяташ, че точно AI-то ще даде правилни отговори на въпроси, в които са свързани много човешки фактори.
Пак не разбра нали...

Хайде от мен да мине ще пусна един намек. Ако се опиташ да анализираш (с AI, ясно е че сам не ти се получава) какво говори някой, може пък и да прогледнеш по-далече от стандартните етикети.

Горе