Украйна - Русия какво ви е мнението

Интелигентен човек си. Би трябвало да хващаш съдържанието от тролските ферми генерирано от ИИ.
Но пък можеше и да е истина

усещането за победата:

Zaluzhny: "When I die, I will force my son to swear to reclaim the occupied territories. And if not him, then his son. That is what victory means to me".​

Тия си имат дори официални лица по пропагандата. Като едно време както беше с КГБ си имаха отдел. :)

А понеже последните 20г няма сто и найсе нпо-та в БеГе, които реално извършват абсолютно същата дейност....?
Да не говорим, че в огромната си част от времето, се занимават в упорито издирване на продажни душици, с приличен вид и средна ЕнтЕлЕгЕнтност, които след подобаваща захранка, задълже след това отиват за цвет в парламентот???

За теб специално има две единствени версии :) Али си прекалено ЗЛЕ, али си прекалено запознат 😉

Русия е най-демократичната страна разбира се:

ТЪпин с поредна ТЪпня - копи/пейст пръстосмукачка, в ентуасиазмът си, да го аресат у некоя медия :)

МИ, чичка, явно ти е слаба трътката. Сорка, няма кой да те оцени явно, и ще си останеш вечно у форума 🤣

А понеже последните 20г няма сто и найсе нпо-та в БеГе, които реално извършват абсолютно същата дейност....?
Да не говорим, че в огромната си част от времето, се занимават в упорито издирване на продажни душици, с приличен вид и средна ЕнтЕлЕгЕнтност, които след подобаваща захранка, задълже след това отиват за цвет в парламентот???

За теб специално има две единствени версии :) Али си прекалено ЗЛЕ, али си прекалено запознат 😉
Аз съм им го казвал много пъти на цялата им бандичка. Почти е невъзможно някой толкова тъп да оцеле на тяхната възраст. Остава опцията, че са седнали на тръба 2 цола свързана с банкова сметка някъде.

То очевадно от цифра време, но най ме кефи как си вярват все едно целият свят ги наблюдава 😆

Брей
темата е станала доста оживена :)

Чувам разни неприятни работи станали нощес в Украйна...явно нема да има тръмпов мир :)

Не, най-демократичната страна към момента е ЮК, където майка на 3 деца бива арестувана от 11 полицаи, заради думата "Fagot", написана в личен чат и отнасяща се за истински ПЕДАЛ, който я е пребил малко преди това.

За протестиране срещу цио-фашисткия ГЕНОЦИД пък и дума не може да става. Ние, понеже сме много демократични също, наричаме ''задържани'' отвлечените и изтезавани активисти от Global Sumud Flotila. Отвлечени в МЕЖДУНАРОДНИ ВОДИ, държа да подчертая. Нема по-лицемерно нещо от лево-джендърастката сган.

Ами демокрацията си има граници. Питал съм и друг път. Защо "цивилизования бял свят" не остави другите държави да си тънта в невежество без демокрация?

Горе