Украйна - Русия какво ви е мнението

Плачкар, не ти е сефте жалчо :)

Не виждаш ли, че си най-големия генератор на злоба и хейт на планетата.. Дип, че си шуре на хранилка, инак още преди светлинни години да са те пратили в космоса да нареждаш на праховите частици около сатурн как светиш и вместо слънцето ахахах

Разликата между мен и теб, комплексарино, е че аз дори да съм на мелмак – пак съм със вселенска полезност пред теб, докато ти и в трите варианта, си просто един култов форумен безполезник 😝
Той обича да му е вътре. Нещата стават от ден на ден по зле ама той виждал развитие, държавата потъна вече той виждал богати хора, 404 не остана камък върху камък от нея той виждал победа над злите сили...

Явно им правят лоботомия на някава възраст и сега виждаме резултата

Да. Така е смешко.
Едно време всичко бедно, чакащо за коли и нищо по витрините, сега сме зле много. Всеки с по две коли. Можеш да си вземеш каквото искаш, има от всичко по много. Абе мизерия ти казвам. И нали съм ти го казвал и преди, това, че си скъсан олигофрен, може да го отдадеш изцяло на себе си. Неудачниците винаги ще са зле където и да ги поставиш. Виж се там, пак си на никъде. ;)

Да. Така е смешко.
Едно време всичко бедно, чакащо за коли и нищо по витрините, сега сме зле много. Всеки с по две коли. Можеш да си вземеш каквото искаш, има от всичко по много. Абе мизерия ти казвам. И нали съм ти го казвал и преди, това, че си скъсан олигофрен, може да го отдадеш изцяло на себе си. Неудачниците винаги ще са зле където и да ги поставиш. Виж се там, пак си на никъде. ;)
Отрепка безполезна, можело да си вземе от всичко по много вика....Егати празната кратуна, честно....И праха на гъбата праханка е напуснала главата ти и е останало само налягането май. Коли, вафли и 33 вида тоалетна хартия са просперитет ли, бе имбецил?

Може да се люшкаш с абаносовите самаряни в английското метрото. Просперитет е когато може обикновен човек да си пазарува каквото иска и да има възможност да го правят. И пак ти казвам скъсан пълен кондом, ако си скъсан това не касае другата част от населението. Никой не се сравнява със загубеняци като теб. С такова мислене като твоето, проверявай от време на време за рога, защото всеки до теб изглежда по-готин. ;)

Горе