Украйна - Русия какво ви е мнението

Да ти таковам и ника на теб, глапако.

А ти си голяма работа, направо дрънкаш. Смотльо.

Кой точно е пред мен бе? Оня русороб? Яко някой ви се е извъчкал в мозъците.

Нямам никаква злобщина. Дразня се на хора, които са черногледи, опитват се да наложат глупавите си виждания и най-вече напълно неподготвено се изказват.

Ще ми обяснява какви заводи и какъв живот в имало по соца, а келемето е още в течно състояние.

И какъв хейт, като банда псета се стоварват върху мен. Нещо и ти имаш нужда някой да те види, някой сериозен. ;)
ахахаха чиче, мене са ме гледали теквиз, дето си немаш никава пойма 😆😜

Като заплаха ли да го разглеждам ели като поредното жалко плачене към Управата ахахахаха Тииии, колко жалко създание си, не е истина, честно :)

Игнорираш (в същинската си злоба) че всеки има прави на мнение. Скачали са ти...?? Кои бре? Аз така като гледам (без да взимам кантарот) точно русофилите са в пъти по толерантни от фобиите. Да не споменавам и другия герой дето беше - алана и той как злобно хранеше 😉

Да не говорим за агрументацията :) Там пък сте по гръб още от първия ред.
Това ти е проблема, мразиш да мислиш, да разсъждаваш.
Кой знае колко години си на хранилка, че така си паднал в задръжките, елементарната култура и нормалното изразяване.
Е, не се учудвам, тия предмети дето едно време ни учеха, сега са табу ели като минимум - несъвместими с действителността.
Набримчиха ви у кухите лейки за хранителната верига и тн западни модели, дето единствената идея е да ви зобмат и злобят... АМА после урожая е за върха на ПИРАМИДАТА, за жалките посредственици като теб, остава само "брада" 😆😆😆

Е те така се създава КАПИТАЛОТ - на гърба на зомбитата с бургери, дюнери, анЗунГ Адибас, кока-кола и некой друг нов внос ауто-мото, ама ако мое да не харчи толкоз 🤣

теб кво те притеснява това, освен ако не си попаднал на някоя от серията статии по темата: Russia plans to put nuclear weapons in orbit for ‘space Pearl Harbor’
Мне, попадал съм на нашата история и докъде са ни довели тия. Ако си го пропуснал, запознай се. Ако не искаш, все ми е едно. ;) Седи си такъв. ;)

@DedoMraz , пиши по-малко, фокусирано и ясно. Иначе никой няма да ти чете, каквото си излял.

Записвам те и теб за билет към Раша. Не ти харесва тук, хващате се за ръчички всички и заминавате.

Нека пак повторим за бавните хора в нужда: Русия смята да се изолира от световната мрежа и да ограничи цялата държава. Кви офиси, кви заглушители на сигнал. Поне се опитай да разбереш какво пише. Знам, трудно е. Имаш проблеми. Но постарай, знам че можеш повече от това.
Нека потретим за Нужниците става дума за Москва, никаква държава или континент. Друг е въпроса, че Москва е по-голяма от България и явно това те комлексира някак....

@DedoMraz , пиши по-малко, фокусирано и ясно. Иначе никой няма да ти чете, каквото си излял.

Записвам те и теб за билет към Раша. Не ти харесва тук, хващате се за ръчички всички и заминавате.

Добре, А поне захапа ли, че ти си последния МАХЛЕНСКИ герой :)

Мислиш ли, че това се дължи на упоритостта ти, ели, че е в следствие на необозданата ти злоба, ХЕЙ Слепецооо :)

Странен парадокс.. филите са толерантни + аргументирани (доп. минус) - днешния БеГе КУРс, от едната страна, А от другата - фобиите - хейтъри, продажници и злобари (материалисти, облачни герои) ОБАЧЕ - НА ХРАНИЛКА, т.е куц, слеБ и с коеф 0.27 (ама в разработка) ахахах
Бате, за вас вече явно няма НПО-та да ви рани и захранва жлъчната ви злобичка! ОООХ как болииии, как болиииии (софка)

ЩОТО

И най-големите баламурняци вече захапаха, че цялата галимация е - ЗАВЗЕМАНЕ НА ПАЗАРИ, РЕСУРСИ (петролот свършва)

Само $$искам-нищо-че-нема€€ още дерзае и живее в и за собствената си заблуда :) Ели е щото си знае капацитетот, ели е щото храбро и със зъби и нокти си пази местенцетоооо 😘

Жалка шматка 🤩

Нека потретим за Нужниците става дума за Москва, никаква държава или континент. Друг е въпроса, че Москва е по-голяма от България и явно това те комлексира някак....
Педал, чети добре:

Изграждането на "дигиталната желязна завеса" на Русия е във финална фаза​

Москва отдавна иска да изолира гражданите си от глобалния интернет и може би скоро ще успее​

Това значи, че идва от Москва, касаещо цяла Русия. Баси тъпака. Дори не хваща смисъла на толкова елементарно заглавие.

Като ти кажат София обмисля да сложи забрана за България, значи, че идва от София като столица и представителство и важи за цялата държава. Тъпа кранто. Тъп си на гъз. Ама на вас така ви работят мозъците, тотал щета.

Добре, А поне захапа ли, че ти си последния МАХЛЕНСКИ герой :)

Мислиш ли, че това се дължи на упоритостта ти, ели, че е в следствие на необозданата ти злоба, ХЕЙ Слепецооо :)

Странен парадокс.. филите са толерантни + аргументирани (доп. минус) - днешния БеГе КУРс, от едната страна, А от другата - фобиите - хейтъри, продажници и злобари (материалисти, облачни герои) ОБАЧЕ - НА ХРАНИЛКА, т.е куц, слеБ и с коеф 0.27 (ама в разработка) ахахах
Бате, за вас вече явно няма НПО-та да ви рани и захранва жлъчната ви злобичка! ОООХ как болииии, как болиииии (софка)

ЩОТО

И най-големите баламурняци вече захапаха, че цялата галимация е - ЗАВЗЕМАНЕ НА ПАЗАРИ, РЕСУРСИ (петролот свършва)

Само $$искам-нищо-че-нема€€ още дерзае и живее в и за собствената си заблуда :) Ели е щото си знае капацитетот, ели е щото храбро и със зъби и нокти си пази местенцетоооо 😘

Жалка шматка 🤩
Захапах, че говоря с поредния посредствен русороб. Дори не виждам смисъл. В каква заблуда бе олигофрен, аз живея в Европа, ти се бориш за някаква соц идиотщина или там някакви не знам какво точно, само да има отрицание. Но ми е през шишарките какво ти е. ;) Щом ти е кеф да се гърчиш като Крумов, нека. Оня пък чак емигрирал на запад, да храни от там. Храбрец и той, да му се чудиш и в мекотелото. :)

И ти казах да не пишеш на маймунски. Вземи се в ръце и ти. Или просто така ти тече мисълта и на теб, не много добре. ;) Ако е така, ще ме извиняваш, ще се отнасям и с теб като слабоумен, както правя с Крумов.

Първо дебил омазан с лубрикант тези земи вече са загубени още преди ВСВ. Окупираме ги за малко отново заради германците и никъде никога междунардонто право не ги е признавало отново за български. България единствената държава от загубилите ВСВ без териториални загуби.... То бива да си кух ама ти си медицинско чудо как си все още жив с тая тъпота...

И второ: Честит Празник с Дена на Победата над фашизма. Без който днес имаше голяма вероятност като народ счита от Райха за славянски да висиш в нкяой немски кенеф и да си известен като Абажур Нужников

Нали, педал. Точно така.
И дойде другия фашизъм - комунизма. Да ти го сложи код дано.
Сопол нещастен Абажур Ненужников, когато Червената армия влиза в България основно от любимата ви Укроландия а именно Трети украински фронт отиват първо към границата с Турция защото за пореден път братята турци са имали мераци за Тракия и са придвижили само 18 дивизии башибозук и артилерия до границата. Добре, че беше соца инак и щеше да мааш с лопата по цел ден в некоя канафка. Вкараха задължиъелно образование за всички дори за тъпанари като теб.

Глупакоооооо.

FB_IMG_1778344421093.jpg

Педал, виж как е било в Германия от дете страни на берлинската стена и размери добре как е помогнало соца на източната част. Олигофрен смотан. Пълна щета си.

FB_IMG_1778344631524.jpg

Глупакоооооо.

Виж файлът 36267

Педал, виж как е било в Германия от дете страни на берлинската стена и размери добре как е помогнало соца на източната част. Олигофрен смотан. Пълна щета си.

Виж файлът 36268
Отдаван разбрахме, че не разбираш изобщо от геополитика Абажур Нужников. Продължавай да си повтаряш мантрите за окупация, Путин лош, света европа и урсула е нейния пророк.

Все повече си проличива колко милостив е бил Нардония съд спрямо тези във Франция или Германия. Или колко жалко, че нито един от българските комунистичеки лидери не е бил като Сталин... ;)

Отдаван разбрахме, че не разбираш изобщо от геополитика Абажур Нужников. Продължавай да си повтаряш мантрите за окупация, Путин лош, света европа и урсула е нейния пророк.

Все повече си проличива колко милостив е бил Нардония съд спрямо тези във Франция или Германия. Или колко жалко, че нито един от българските комунистичеки лидери не е бил като Сталин... ;)
FB_IMG_1778361827229.jpg

Абе всичко за два, макс три дни. ;)
Пак ти казвам емигрирал си, капутьо, на грешното място. ;)

Горе