Украйна - Русия какво ви е мнението

Чърчил улетЕ в канавката:

Това, което ми направи впечатление от цялото интервю е, че секретарката нито за миг не намекна, че глобалистите не позволяват на кокаинчик да сключи мир. Целенасочено стоварваше цялата вина върху наркоманчето, което ме навежда на мисълта, че господарите му са решили да зарежат временно проекта и да си избършат ръцете с въпросния наркоманизиран парцал.

Сигурна съм, че момата казваше истината, но въпросът е защо сега и защо държеше да го очерни максимално? ;)

Те и с плъха се подиграва цял свят

Подиграват се само неграмотни дегенерати като тебе, облъчени от глобалистката пропаганда. Болшинството от хората възприемат Владимирович като най-добрия лидер в света. И той е точно това.

Я малко да се запознаеш с биографията му, че се излагаш:

Чърчил улетЕ в канавката:

Това, което ми направи впечатление от цялото интервю е, че секретарката нито за миг не намекна, че глобалистите не позволяват на кокаинчик да сключи мир. Целенасочено стоварваше цялата вина върху наркоманчето, което ме навежда на мисълта, че господарите му са решили да зарежат временно проекта и да си избършат ръцете с въпросния наркоманизиран парцал.

Сигурна съм, че момата казваше истината, но въпросът е защо сега и защо държеше да го очерни максимално? ;)
Само олигофрени като Абажур Нужников не схаващат, че ''цивилизования'' свят си създава марионетки. В даден момент марионетките си повярват колко са велики и скоро след това им се дърпа килимчето ;)

Подиграват се само неграмотни дегенерати като тебе, облъчени от глобалистката пропаганда. Болшинството от хората възприемат Владимирович като най-добрия лидер в света. И той е точно това.

Я малко да се запознаеш с биографията му, че се излагаш:

696497204_1289931666662391_4035241453746145235_n.jpg

Само олигофрени като Абажур Нужников не схаващат, че ''цивилизования'' свят си създава марионетки. В даден момент марионетките си повярват колко са велики и скоро след това им се дърпа килимчето ;)
Както писах, ще почакаме и ще видим. Да видим кой до къде ще издържи. ;)
Може да си сигурен, че ЕС няма да позволи болния агресор да влезе по на вътре в Европа. Не ви ли увира в празните глави, че влизането на Раша на запад е пряка заплаха за всяка страна от Европа, включително и ние, глупаци. И съм далеч от мисълта, че човека ще спре до Украйна. Поляците вече се подготвят, както и Финладнците. Само руски подлоги като вас се подмокрят от факта, че бункерния плъх раздава "правосъдие" в Европа. Боклучета сте.

Ее, да, някъде се създават марионетки, но поне не са плуващи лайна с мнение. ;)

Защото бункерния плъх губи отвътре, и вижда, че работи, та защо да не приложи същото. 4 години са малко много за война и е време за мръсни номера. Кое не стопляш и ти, нали си много умна. ;)

Защото бункерния плъх губи отвътре, и вижда, че работи, та защо да не приложи същото. 4 години са малко много за война и е време за мръсни номера. Кое не стопляш и ти, нали си много умна. ;)

Не знам дали съм много умна, но в сравнение с теб съм направо Айнщайн.

Не знам какво губи ''бункерния'' отвътре (не чета глобалистката пропаганда), но е по-логично тази атака да идва от кураторите на въпросния био отпадък, отколкото от Кремъл. И двете страни губят пари, гений, като индустрията на едните е напълно фалирала.

Сакън да не вземеш да изгледаш интервюто, че в него ще чуеш как огромната част от украинците искат мирни преговори, че страната им е напълно фалирала, инфраструктурата напълно унищожена, а хората са в капан, защото границите са затворени и не могат да избагат. Тия, дето много ги подкрепяте, изобщо не се трогвате от ужаса, в който украинците живеят вече 12 години. Дали ще ги избиват шпиц-командите на наркомана или руските дронове - за тях е все едно. Ти искаш ли да те ловят по улиците като дивеч? Бегай - кокаинчик има нужда от пушечно месо.

Не знам дали съм много умна, но в сравнение с теб съм направо Айнщайн.

Не знам какво губи ''бункерния'' отвътре (не чета глобалистката пропаганда), но е по-логично тази атака да идва от кураторите на въпросния био отпадък, отколкото от Кремъл. И двете страни губят пари, гений, като индустрията на едните е напълно фалирала.

Сакън да не вземеш да изгледаш интервюто, че в него ще чуеш как огромната част от украинците искат мирни преговори, че страната им е напълно фалирала, инфраструктурата напълно унищожена, а хората са в капан, защото границите са затворени и не могат да избагат. Тия, дето много ги подкрепяте, изобщо не се трогвате от ужаса, в който украинците живеят вече 12 години. Дали ще ги избиват шпиц-командите на наркомана или руските дронове - за тях е все едно. Ти искаш ли да те ловят по улиците като дивеч? Бегай - кокаинчик има нужда от пушечно месо.
Не би сложил пари на това, но щом казваш. Вие всички промивки си вярвате, в което няма нищо лошо. ;)

Да разбирам, че четеш само комунистическа пропаганда. Като едно време....4та икономика; няма авария в Чернобил - лошия запад лъже; избихме не интелигенцията, а фашистите; Запада пропада; имаме най-добрите технологии. И куп други глупости. Еми добре, чети каквото решиш, всеки има право да е заблуден, колкото си иска.

Абе то и на Германия и Япония икономиките бяха напълно фалирали, но когато САЩ и запада е на твоя страна, лесно нещата взимат обрат. За разлика от тези от соц. блока - катастрофи по всички направления. ;) И не бери грижа, скоро и руската ще издиша. Само че там няма кой помага, Иран е зает в момента, Северна Корея инвестира в техните си войски, Китай не и пука, защото си гледа интереса, а не да помага държава, която пак ще се подготвя за война и пак ще се озове на никъде. Абе като цяло, и исторически погледнато, не мисля, че ако свърши войната някога (или там военната операция за 2-3 дни), Украйна ще стъпи много по-стабилно на крака от другия.

Но не мисля, че ще ме разбереш. Все пак си към другия отбор. Натискаме за БРИКС всички. :)

Знам много добре какво е положението в Украйна. Само не разбирам какви са тези мазохистични радости, от уж еродиран човек. При нас няма да има такова нещо, по ред причина. НАТО, както и емиграция - масова при това. И няма сила, която да задържи българина тук да воюва. И викаш вината е в украинците, че някой ги в вкарал във война? Смешна работа и промита работа.

Смешна работа и промита работа.
Точно както всичките изхождания от както си се регистрирал във форума.

Преди поне даваше вид на някаква псевдо експертност, хранейки по темите за хостинг.

Точно както всичките изхождания от както си се регистрирал във форума.

Преди поне даваше вид на някаква псевдо експертност, хранейки по темите за хостинг.
Помниш ли? Защото съм доста по отдавана от теб тук. ;)
Още съм по темите, но е нужно да следиш извън темите "ХЕЙТЕТЕ ЕВРОПА", за да го забележиш. ;)

Про европейското правителство в Латвия падна 🤔 а изборите са мисля след месец два там. Ще бъде интересно.

Про европейското правителство в Латвия падна 🤔 а изборите са мисля след месец два там. Ще бъде интересно.
Да, тия пък най-ги е шубе дали ще изберат проруско, имайки предвид къде е Русия, Беларус и Калинград. Не бери грижа, няма да се насочат на където си мислиш.

И нашето про европейско падна, но заради корупция и мутри, не щото много ни се ходи към Русия. :)

Про европейското правителство в Латвия падна
И датското и то. Чакаме и сър-кир на острова да утече в канала. Уж всички мразят ''бункерния'', па нещо правителствата, дето най-много го лаят капят като презрели круши. Що така? Да се изкаже експерта. :)

При нас няма да има такова нещо, по ред причина. НАТО
Пич, само ти не си разбрал, че нато НЕ Е отбранителен съюз - справка Кипър, а скоро и Турция - чифута вика ''Турция е новия Иран". Ние сме в нато само заради стратегическата ни локация. Ползи от членството - нъц.

И датското и то. Чакаме и сър-кир на острова да утече в канала. Уж всички мразят ''бункерния'', па нещо правителствата, дето най-много го лаят капят като презрели круши. Що така? Да се изкаже експерта. :)

Пич, само ти не си разбрал, че нато НЕ Е отбранителен съюз - справка Кипър, а скоро и Турция - чифута вика ''Турция е новия Иран". Ние сме в нато само заради стратегическата ни локация. Ползи от членството - нъц.
Много просто, за да дойдат други да му сипват. ;) Може да си сигурна, че всеки мрази ЕС, САЩ. Но ако трябва да избира страна, повярвай ми никога няма да вземат тази на Русия. Така че лаенето винаги е на лице, защото никой не е съвършен, но винаги има по-малко зло.

Нека видим и после да говорим, а? Ти специално какви точно ползи очакваш, имайки предвид ще, че говорим за отбранителен орган. Случай някой да те е застрашавал теб? Та, маце, имай в предвид, че без тях сме на никъде, а ако мислиш, че нашата армия би спряла Турция, с която сме в много добро отношения, или Русия, или дори Румъния, има да взимаш.

Горе