Украйна - Русия какво ви е мнението

1374 дебила сте се навързали.., от видеото се вижда, че прави грешка на езика.., ето ти от стенограмта...

Напоследък числеността на въоръжените сили на Украйна е намаляла със 100 хиляди души. Месечните загуби са около 40 хиляди. В резултат на принудителната… Хората там, както знаете, ги ловят по улицата като бездомни кучета и насила ги натикват в армията. Сега ще говоря за тези последици. Месечните загуби са приблизително 40 хиляди души. Принудителната мобилизация дава около 15–16 хиляди души на месец, а приблизително 14 хиляди се връщат от болниците след раняване. Така всеки месец има спад от около 10 хиляди души; плюс това всеки месец има около 20 хиляди дезертьори. От началото на тази година броят на дезертьорите е приблизително 60 хиляди души. Хората ги вземат насила, няма никаква мотивация, никой не иска да воюва.

Почти официална цифра: образувани са 200 хиляди наказателни дела за дезертьорство. Това е един от проблемите, но най-същественият. Това води до загуба на територии и населени места. Само напоследък, няма сега да посочвам броя на населените места, защото се страхувам да не сбъркам, но приблизително 2440 квадратни километра руската армия е поставила под свой контрол. Настъплението, както вече казах, се случва ежедневно.

Това, че ги ловят е 100% истина, има доста украински канали, където се споделя информация къде дебнат... мобилизиращите. За мотивацията също, по-горе от украинския източник за Константиновка се потвърждава... голяма част избягали... другите боядисвали огради и косели трева.. :D Това, че за пореден път си жертва на пропаганда също се потвърждава. :D

И понеже дебилския ти мозък отново ще разчете... че съм "за" Русия.. ми не.. против дебилите съм и вероятно го приемаш лично.

1374 дебила сте се навързали.., от видеото се вижда, че прави грешка на езика.., ето ти от стенограмта...

Това, че ги ловят е 100% истина, има доста украински канали, където се споделя информация къде дебнат... мобилизиращите. За мотивацията също, по-горе от украинския източник за Константиновка се потвърждава... голяма част избягали... другите боядисвали огради и косели трева.. :D Това, че за пореден път си жертва на пропаганда също се потвърждава. :D

И понеже дебилския ти мозък отново ще разчете... че съм "за" Русия.. ми не.. против дебилите съм и вероятно го приемаш лично.
FB_IMG_1780683929237.jpg

Против себе си, но няма проблеми, карай я така. ;) Като ти дойде друга "истина" от "не" пропагандна медия, пускай. ;) Също някоя конспирация, ако те удари по полското чело, давай я насам. ;)

Горе