$INeed$
Well-Known Member
За всички сме такива. Въпросът е къде е по-добре вони и по-малко цапа.
За всички сме такива. Въпросът е къде е по-добре вони и по-малко цапа.
1374 дебила сте се навързали.., от видеото се вижда, че прави грешка на езика.., ето ти от стенограмта...
Напоследък числеността на въоръжените сили на Украйна е намаляла със 100 хиляди души. Месечните загуби са около 40 хиляди. В резултат на принудителната… Хората там, както знаете, ги ловят по улицата като бездомни кучета и насила ги натикват в армията. Сега ще говоря за тези последици. Месечните загуби са приблизително 40 хиляди души. Принудителната мобилизация дава около 15–16 хиляди души на месец, а приблизително 14 хиляди се връщат от болниците след раняване. Така всеки месец има спад от около 10 хиляди души; плюс това всеки месец има около 20 хиляди дезертьори. От началото на тази година броят на дезертьорите е приблизително 60 хиляди души. Хората ги вземат насила, няма никаква мотивация, никой не иска да воюва.
Почти официална цифра: образувани са 200 хиляди наказателни дела за дезертьорство. Това е един от проблемите, но най-същественият. Това води до загуба на територии и населени места. Само напоследък, няма сега да посочвам броя на населените места, защото се страхувам да не сбъркам, но приблизително 2440 квадратни километра руската армия е поставила под свой контрол. Настъплението, както вече казах, се случва ежедневно.
1374 дебила сте се навързали.., от видеото се вижда, че прави грешка на езика.., ето ти от стенограмта...
Това, че ги ловят е 100% истина, има доста украински канали, където се споделя информация къде дебнат... мобилизиращите. За мотивацията също, по-горе от украинския източник за Константиновка се потвърждава... голяма част избягали... другите боядисвали огради и косели трева..Това, че за пореден път си жертва на пропаганда също се потвърждава.
И понеже дебилския ти мозък отново ще разчете... че съм "за" Русия.. ми не.. против дебилите съм и вероятно го приемаш лично.

Против себе си, но няма проблеми, карай я така.Като ти дойде друга "истина" от "не" пропагандна медия, пускай.
Също някоя конспирация, ако те удари по полското чело, давай я насам.
![]()