Украйна в момента!

От: Украйна в момента!

Слабо ме интересува какво е мислело едно парче сланина, което най-вероятно в момента се пържи в ада. Хърватите имат конфликт със сърбите, точно както и ние имаме конфликт със сърбите. Защото са шумадийски конекрадци и шизофреници, които си измислят теории и грабят чуждото. Първо, ние не сме едно, за да се самоизбиваме, второ - нима нямаме право да отстояваме своето, само заради някакво несъществуващо "славянско братство"? Разпадът на югославската кочина и етническите конфликти там нямат нищо общо с еврогейските ценности, а имат общо с историческите несправедливости и робството на народите в тая измислена федерация.

Между другото, нещата в Украйна изглеждат подобни и точно за това сега националистите там говорят за национална революция и търсят реванш за историческите несправедливости от съветсково време. Неща, които дори и ти с половин уста признаваш.
 
От: Украйна в момента!

ОК, имайте си конфликтите и не се интересувайте от мненията на парчетата сланина, па да видим докъде ще стигнете. Това да не се опиташ да си опознаеш врага (не заради Сун Дзъ, а заради самия себе си) на нищо не мяза. Е, украинците пък само от сланина се интересуват и все тая.

Светът не е черно-бял. А и комунистите са само два вида - комунисти и антикомунисти.
 
От: Украйна в момента!

Е, какво предлагаш. Да се възхищавам на човек, който е сринал столицата ни до основи и е искал тука да засади картофи (или поне така гласи преданието). А врагът...за съжаление враговете са много, а не е само един. Има малки, има и големи.
 
От: Украйна в момента!

Не преиначавай. Предложих да го изучиш, а не да му се възхищаваш (аз лично го нарекох "гадняр" дори)

Все едно да се възхищаваш на консерватора Путин, когото някой е нарекъл комунист (комунистите, всъщност са основният му политически враг, а не демокрадите). Медиите са си медии и това им е работата - да медиаторстват.

Ако искаш истината - включи 100 канала едновременно + собствения си акъл. Сдъвкано и справедливо - няма.
 
От: Украйна в момента!

Всъщност, прав си, не мога да не призная прозорливостта му:

The best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter.
 
От: Украйна в момента!

Еврогейските ценности нямат нищо общо с конфликта между сърби и хървати. За този конфликт е виновна единствено сръбската шизофрения и шовинизъм.

ЦРУ агента поне цитира лозунги за правата на човека.
Явно няма добро медицинско образование... :lol:
 

Горе