Конкурс за: Уникална снимка за ЧЕРЕН ПЕТЪК във FB

Ще помоля всички които не желаят да участват в конкурса да не спамят в темата за да дадат шанс на тези които желаят да участват. Ще помоля на участващите също така да не слушат никой друг, лично аз си поемам отговорността и не мисля че тук е мястото да коментирате. Ще помоля още веднъж тези които не участват в конкурса да не спамят в темата. Благодаря предварително и пожелавам успех на всички включили се. Очаквам още нови предложения!
 
За мен това е добрата визия, единствено трябва акцента да е на “космически намаления”, вместо “ цяла седмица”.

Текста не ми е сила да си призная, може да е всичко друго, включително и нещо по-шокиращо с цел привличане на внимание, което става все по-трудно, заливат ни с помия от всякъде.
Коментирам това защото смятам, че какво пише с главни букви е от значение да, но на мен не ми е сила, така, че може да се приеме като бла бла бла:), винаги може да се замени с нещо друго по желание.
Да се постигне ефект Уаууу е трудна работа, пожелавам успех на всички!
П.П.С. Не е истина какви идиотски фрази ми идват на ум, защото лапай е повече за храна и други неща;), но става и за изкупуване/разграбване на нещо много изгодно.


Black-Friday3.jpg
 
Колеги остава още по малко от 2 дни. Има много малко предложения, очаквам все още нови предложения!
Прикачил съм пример какво ми харесва , нещо подобно стилно и испъкващо каквото е необходимо. Успех на всички
 

Прикачени файлове

  • Screenshot_2017-11-17-22-40-03.png
    Screenshot_2017-11-17-22-40-03.png
    248.9 KB · Преглеждания: 39
Може би по добре просто в момента испъкваш и подчертаваш някакви птички вместо най важното..
 
Предложение 2 :
A4VMskz.png
 
Може би по добре просто в момента испъкваш и подчертаваш някакви птички вместо най важното..

За мен ефект УАУУ няма да се постигне с нещо стандартно каквито са примерите които си дал, трябва да се вкара примерно някаква еротика или нещо скандално, затова ги плеснах тези патици/патки/гъски бързащи за черния петък, това в случая не е удачно нали за целта която има тази картинка, демек привличане на клиенти, но се опитвах да провокирам реакция.
 
Последно редактирано:
Здравейте ето и от мен един банер дано ви хареса.

PARFUMI.jpg


 
Последно редактирано:
Е още ли е фб на дневен ред, бая годинки минаха вече.
 
Едно предложение и от мен. Първо не съм ползвал, шишенцата на парфюмите, че аз лично не харесвам подобен тип реклами и второ, съм пляснал един воден знак да не го гепи някой от конкурентите ти (В случай, че спечели, ще го махна това stoineff и за един бутон "виж още", "Купи и парфюм" или "виж промоциите" съм предвидил място).

parfumes2.png
 
За сега най много ми допада второто предложение на red, мисля че еротиката е добре измислена, цветовете са добре избрани както и подредбата. Нещо много малко ми липсва в тази снимка за да достигнем до ефекта уау...
 

Горе