Конкурс за: Уникална снимка за ЧЕРЕН ПЕТЪК във FB

Лично мое мнение е, че жената е изтъркано и не може да постигне този ефект! Козметика, парфюми, дрехи, аксесоари. И навсякъде жената е главното. Няма как да се постигне подобен ефект с поредната жена, рекламираща парфюм.

П.С. Нищо лично към колегите, които са ползвали подобна идея
 
Колеги остават по-малко от 12ч. до края на конкурса. Пожелавам успех на всички! Очаквам нови предложения!
 
И аз да дебютирам с включване в последния момент. :)
rNg9Ogk.png


Не съм се придържал много към цветовата гама, която предпочиташ, но пък е с по-интересен замисъл, който не срещнах в темата.
Картинката може да търпи леки корекции при желание.

Успех!
 
Последно редактирано:
Колеги след като автора на темата не може да си избере от толкова добри предложения защо изобщо му се връзвате........?
това първо, и второ защо смятате, че фейсбук се гледа от десктоп устройства, това на мобайл изобщо няма да се види за какво иде реч - максимум 2- 3 думи слоган и една картинка...............
 
Евала от мен на всички колеги, които както мен не щадяха усилия. Имам какво да науча от вас на тази тема и ми е кеф да се пускам на такива конкурси редом до вас
 
Ще бъде интересно автора да сподели дали Румънците са го намерили и са му предявили претенции заради използването на словосъчетанието "черен петък" в реклама, защото гледам доста големи брандове се съобразяват с това, но дали северните съседи ще гонят по-дребните риби?
 
Интересен е казусът с това словосъчетание. Според мен няма да има проблем колегата, защото става въпрос само за facebook страница. Няма цени, няма Уеб сайт, няма никъде име на фирма и т.н.т. За кое да му направят проблем? Ако и така могат да имат претенции, значи почвам и аз да патентовам наред :)
 

Горе