Успешна linkwheels схема?

От: Успешна linkwheels схема?

А има ли значение дали линка ... е към българското уики или английското?

На този етап има значение само дали е българското уиски или английското...
 
От: Успешна linkwheels схема?

Както си и мислех. Не съм ги връзвал към едни и същи акаунти.

Тук идва и друг въпрос. Може ли да се използва и по някакъв начин scrapebox-a за тези сателити при условие, че са на български?
 
От: Успешна linkwheels схема?

Можеш, шибваш 20-30 сателита, слагаш ги с анкора и те боли ***, и толкова трудно ги мислите, правите, обмисляте,питате... абе хора, тва е един прост линк, аз си бутам линка и хич не гледам аналитикси,микси, линкове, wikipedia и всякакви простотии, това са изчанчени работи, не би трябвало нормална "сателитка" да им се мисли толкова, та аз по-добре да си пусна 1 форумен пост с тайтъл keyworda, да се анкоря 3 пъти, 1 път wiki и ей го, същия релейтед линк./
Тия изчанчените неща са за блогове, тоест сателити, които ще се ПОТДЪРЖАТ, следователно просто ги вземайте като блогове, не като някаква точна схема как трябва да се направи - простотии са това за аналитикси, google webmaster tools и т.н.. Аз одавна спрях да правя сателити с по 2-3 статии и малко линкове> блоговете са бъдещето> хем развиваш сайта, хем блога го линква винаги, и ако имаш често нов контент> още по-добре за тебе, защото предпочитам да пусна 10 различни статии на 1 място, отколкото 10 статии на 10 различни места.

Скрапбокса го ползвам по-лейм начина вече - http://url {anchor} , http://url {anchor 2} , наблъскам си 40-50 различни urla-, пускам им различен анкор, например имаш фраза: " ЕВТИНИ ОБУВКИ" , разделя си например http://saita.com {евтини} http://saita.com {obuvki} и въобще, става за миксване на анкорите, пък и за сателитки, защо да не става, какви са тия сателити, да не са извънземни..
 
Последно редактирано:

Горе