ФБ Феновете от Ебай са яко ментета

От: ФБ Феновете от Ебай са яко ментета

Като гледам там май под 10 цента няма нищо, което би означавало че 1000 фена ще са 100 долара - това не е проблем но каква е гаранцията че и там са реални или че след това няма да ту унлайкнат

Има секция "Hire me jobs", където можеш да платиш по $0.05 на задача, като в задачата можеш да искаш харесвания на 3 различни страници, което излиза под $0.02 на фен. Характерното за тази секция е, че ти сам си създаваш група от работници, като имаш различни филтри с които да ги пресяваш (според държавата, според най-много изпълнени задачи, според рейтинга...).

bil99w.jpg


Както виждаш има и категории Facebook, Twitter, Youtube... които селектират работниците според вида на задачите, които изпълняват най-добре.
Виждал съм задачи за bookmark на 5 сайта в Google +1 за $0.05 на задача, което си е $0.01 на харесване.

Гаранцията, че там са реални е по-голяма от колкото от ebay, или който и да е индивидуален продавач, понеже става въпрос за freelance сайт, който има правило за 1 профил на човек. Вероятно има някой чийтър с прокси, но повечето работници са си отделни хора.

Гаранция, че няма да ти махнат сайта от харесвани, няма. Но по-вероятно е да не го махнат, понеже както споменах има рейтинг в сайта и колкото по-голям е рейтинга на работника, толкова по-голям е шанса някой работодател да го включи в групата и да му даде работа. Освен това имаш 7 дневен срок да одобриш работника. След като мине този срок, ако не си го одобрил, сайтът автоматично го одобрява. През това време работника ще е свършил още доста задачи и едва ли ще си направи труда да ън-лайква сайта ти.
 

Горе