Фейсбук ми блокира профилите

gg7

Active Member
Някой може ли да каже
Защо след като регистрирам нови профили
До 2 3 часа ги блокира

Пробвах през проксита
Различни устройства
 
Някой може ли да каже
Защо след като регистрирам нови профили
До 2 3 часа ги блокира

Пробвах през проксита
Различни устройства

Какво имаш предвид блокира? Деактивира ги или ти търси да ги потвърдиш с телефонен номер?
 
Телефон
След това ми иска снимка
И до там
На родител с реални данни и пак деактивира
 
Ако това ще те утеши и мен ме прее*ха началото на месеца създадох 3 профила, единия го удариха веднага както каза ти по някое време иска пак тел , снимка и дотам, другия след 10 дена ...3 тия Господ го пази явно още . Интересното ,е че този дето стои още има само 2 снимки а и е направен от телефона ,през който си действам всичко. Логика и аз не откривам, понеже за каквото и да се сетя, от едно устройство да влизам в няколко профила, създадени акаунти от същото устройство,спам, приятели -всичко води към блокиране на профила ,който дефакто само не е блокиран от трите... логика няма
 
Мдаа, наскоро от фейсбуук обявиха, че всеки нов акаунт го считат за фалшив до доказване на противното.
 
Frequent reasons for banning personal accounts:
  • Fake name and picture;
  • False bio information;
  • Spam;
  • Using one and the same text in newsletters;
  • Inappropriate or offensive content;
  • Changing email or password (fraudulent actions);
  • Using several accounts.
 
Регистрирайте без да трупате активност, от време на време се логвайте в профила, за да “закрепне”, после чак след месец започвайте някаква активност, но не веднага спам, приятелства и т.н.

Верифицирайте с телефони(реф линк) към услуга за евтино верифициране.
 
Всичките тези неща мога да ги оправям и снимка си добавям и телефонен номера и профилите ми стават топ ! https://www.facebook.com/martina.schroder.9440 пример
Светни ни и нас, как па така като ти блокират профила си го оправяш ?
 
Светни ни и нас, как па така като ти блокират профила си го оправяш ?
мен ми ги блокират и ми искат само единствено снимка на фейс на човека :D Аз ест имам всичко и до 24 часа ми го оправят нямам един профил .. в момента работа със около 40 ръчно докато ни бъде готов новият бот че стария го махнахме че беше много бъгав там имаме още над 30-40 хиляди ! На някой може да му се струва много ама е така.
 
Мдаа, наскоро от фейсбуук обявиха, че всеки нов акаунт го считат за фалшив до доказване на противното.
На скоро, на скоро и моя акаунт олетя. Ей така, за идентити. Пълна простотия. Пратих документи, и чакам. Аз където влизам само да си проверя фиида. Според мен имат някакъв много голям бъг в системата. Покрай новите акаунти май горят и такива. Та сега си почивам. Ама не ми е зор. Ще ги изчакам 1-2 седмици и ще реша какво да правя.
 
Никога няма да бъде платено ли
Акаунтите ще станат по - скъпи
От колкото в бет365 когато нямаха лиценз за бг
 
Никога няма да бъде платено ли
Акаунтите ще станат по - скъпи
От колкото в бет365 когато нямаха лиценз за бг
ФЕЙСБУК вече всичко е пари т.е всичко се прави там за пари работих 1 г в дейта център на фейсбук никой няма представа за какъв трафик иде на реч .. вмомента се правят още такива центрове в няколко държави на един път
 
От години не съм ползвал фейсбук, ползвах го само заради developers.facebook.com
Освен за спам, бизнес и подобни там няма какво да се дири. И те като всеки друг бързоскалиращ се бизнес имат своите проблеми и бъгове, на които ние само бихме се били радваме да имаме. Там става въпрос вече за етика, политика, информация, данни и подобни, въпроси на доста "по-високо" ниво.
Единствения ми съвет тук е, ако имате бизнес който зависи от тази платформа, направете скоро така, че вече да не сте зависими от нея...
 
  • Like
Реакции: DJO
Здравейте, и аз бях сблъскал с този проблем, докато работих с няколко онлайн магазина. В момента намерих решение, но все още се тества.
Нов акаунт + Мобилно Прокси + Софтуер за нови fingerprints.
Ако някой иска да разбере повече как се прави - live:dmkolef
 
По-горе е споменато - никаква активност веднага след регистрация. В момента имат новости в "защита на профилите" и бъговете в това отношение удрят тавана.
 
IMG_20191005_105116.jpg

За това си работя с такива профили. До автора на темата, ако все още имаш проблеми, ми пиши на лично. Ще ти дам един празен профил на няколко месеца, сменяш името и си го ползваш. Ако не те засичат по ай пи обаче... А и само да добавя, че ако се активира двуфакторното удостоверяване, ядовете с акаунтите рязко намаляват, това най-вече ако се ползват от различни у-ва.
 
Последно редактирано:

Горе