Фейсбук ми блокира сайта

yavkata

Active Member
Здравейте, защо фейсбук ми блокира сайта и не ми позволя да споделям линкове от него в фейсбук. Сайта е на 1 месец и дори не е спамен по фейсбук 2 3 пъти просто са пускани линкове в коментари на хора които са търсели такъв тип рецепти нищо друго. Някой знае ли защо и ще се оправи ли по някакъв начин това ограничение
Screenshot_20191229-181312_Facebook.jpg
 
Добави някакъв текст и после линка. Нещо такова:
Аз я направих по тази рецепта - <link>
По никакъв начин не може да се споделят линковете от сайта ми в facebook

когато се опитам от сайта да споделя от бутона ми изписва това
Вашето съобщение не може да бъде изпратено, защото включва съдържание, което други хора във Facebook могат да докладват като злоупотреба.

пробвах и с други профили същата работа
 
Моя сайт беше така 2 години, накрая по някаква случайност ли незнам се свързах с някаква жена, която не беше бот и си разменихме няколко мейла и тръгнаха пак линковете....след 2 години.

При мен проблема стана, защото на сайта ми имаше вирус и макар че го отстраних 2 години не можех да се свържа с жив човек от съпорта им, който да обърне внимание.

Така че провери си сайта да не редиректва някой линк към другъде, при мен такъв беше вируса.

Има дебъг мод към фейсбук, потърси го, въведи си сайта и му кликни дебъг, може пък да се оправи.

Търси съпорт по някакъв начин да се свържеш, започвай отсега щото много време отнема, 100тици имейли им пращах.
 
То на човека това му е шанса за трафик май, като погледнах няколко рецепти, всичките копирани едно към едно от гугъл. На такъв бизнес модел не бих разчитал
 
Правиш нов сайт. От фейса да чакаш съпорт е все едно да разчиташ на Дядо Коледа да реши проблема.
Да, точно от фейса съпорт....може би има шанс, ако сайта е минавал някой път по техните спонсорирани реклами, но пак е под въпрос. :)
 
То на човека това му е шанса за трафик май, като погледнах няколко рецепти, всичките копирани едно към едно от гугъл. На такъв бизнес модел не бих разчитал
Добавяш 1 лъжица сол повече и воала - нова рецепта.....
 

Следвай тези стъпки и би трябвало да ти го оправят. И мен ме бяха блокирали така, изпълних стъпките от видеото и на следващия ден ми пуснаха сайта.
 

Горе