Ох не... честно ли?!От доста време следя сайта и дори имам книгата му, не съм работил с него но го препоръчвам - Стойне Василев

Ох не... честно ли?!
А ти как препоръчваш услуги, които не си ползвал???Не го познавам лично, както и споменах!
Предполагам, че и ти не го познаваш лично.
Не знам какви бизнеси е имал и да ли се е провалял 10 пъти..
Всеки се проваля, лично и аз имам не един провал, но повече обичам да го наричам опит.
От коментара ти разбирам, че всички продавачи на цитирам "книжки, семинарчета и други..." не са стока?
Това сериозно го мислиш?
Разбирам, че има много фалшиви учители, но да слагаме Етикети е лесно...
Ще стане много дълъг поста ми, спирам до тук
@Blinky не се е разсърдил. Хвана го яд, че много "добронамерени" мнения се изляха, при положение, че се пусна тема за безплатен достъп. Като негативните мненията бяха излишни. Не знам, то май каквото и да се направи хубаво, реално не остава опетнено.Тия продавачи на книжки, семинарчета и други имахме наскоро тема за тях чак @Blinky се обиди...
 Иначе не съм от тия дето се цупят и сърдят.
 Иначе не съм от тия дето се цупят и сърдят.  Все тази, просто на човек му става от време на време криво като види някакви тъпнотии.
 Все тази, просто на човек му става от време на време криво като види някакви тъпнотии. 
Хахаха, и това не помага. Често не всички са на твоето мнение.Да, хубаво е да се препоръчват хора от които има преки впечатления.
 Поне тук де.
 Поне тук де.Иначе е малко безмислено...Аз лично не зная как бих препоръчал човек който не познавам, не зная как работи и тнХахаха, и това не помага. Често не всички са на твоето мнение.Поне тук де.
Ако имаш непреки наблюдения и всичките му начинания и успехи смяташ за добър натрупан опит. Не е нужно да сте работили заедно или да сте имали каквито и да е допирни точни. Нужно е да се запознаеш с това какво прави, с кой работи и дали има нужните знания за да може да му се довериш на първо време. Не е случаен термина "Репутацията те изпреварва", натам после следва доказване на това.Иначе е малко безмислено...Аз лично не зная как бих препоръчал човек който не познавам, не зная как работи и тн
 А и хората също говорят, нали? Никой няма да си премълчи и минусите и плюсовете на някой.
 А и хората също говорят, нали? Никой няма да си премълчи и минусите и плюсовете на някой. 
Аз мога да погледна състоянието и да нахвърлям някои съвети, особено за данъчната оптимизация.Здравейте,
Ще съм благодарен ако ми препоръчате финансов консултант за юридически лица.
Нуждите са да направи одит на текущо състояние и препоръки за действия и мерки.
Поздрави
Принципнно си прав, но не бих поверил финансите на фирмата ми на човек който има добра репутация и нищо повече...репутацията е важна но в случая не е решаваща.Ако имаш непреки наблюдения и всичките му начинания и успехи смяташ за добър натрупан опит. Не е нужно да сте работили заедно или да сте имали каквито и да е допирни точни. Нужно е да се запознаеш с това какво прави, с кой работи и дали има нужните знания за да може да му се довериш на първо време. Не е случаен термина "Репутацията те изпреварва", натам после следва доказване на това.А и хората също говорят, нали? Никой няма да си премълчи и минусите и плюсовете на някой.

Лс?Аз мога да погледна състоянието и да нахвърлям някои съвети, особено за данъчната оптимизация.
Разбира сеЛс?