Фирмени Визитки

три уши

New Member
Предстои стартът на проекта ми и реших, че ще е добре, да подготвя някаква визитка, която да раздавам на хората, с които ще/влизам в контакт покрай сайта. Идеята ми е да бъде с цветовете на сайта, а като съдържание да има само домейна и слогана. (Мнението ви?). :rolleyes:
Любопитно ми е, дали някой от вас е правил нещо подобно и ако е възможно, да ми покаже някакви примери на подобни визитки.
Ще рекламирам изцяло в интернет, та резултатът, който търся, е по-скоро изграждане на доверие и професионален имидж. :)
Моля да ми препоръчате и рекламна агенция, като приоритет ми е качествена изработка + разумна цена. :)
 
От: Фирмени Визитки

Здравей. Като намеря едно от моите, които правех докато работех в една фирма, ще ти покажа. Дизайнът беше много IT (фирмата беше таква по дейност). Само да ги изровя. Но имаше дизайн, лого на фирма, детайли и всичко, беше много натруфена, но става добре. Какъв стил търсиш и ти? Натрупани или изчистени. За да дадем и ние съвети. Сегашните са ми толкова чисти, че чак се чудя дали не са леко безлични. :)
 
От: Фирмени Визитки

Почвам отзад-напред. Зависи от къде си. В зависимост от това вече трябва да разучиш в твоя обсег кой работи. Все пак това са визитки, не е хай тек и стига да не нацелиш някой некадърен, би трябвало всичко да е ОК с качеството. Освен това като идеш в някоя агенция ще ти дадат да си избереш материал, от който да са направени - има много. От най-обикновенна хартия, та до прозрачна, пластмасова и т.н.
Другия момент с дизайна - направи я така, че като се разделиш с човека, с когото си се срещнал да не я перня някъде или просто да я хвърли. В зависимост от насочеността на сайта на задната страна можеш да сложиш нещо привличащо и задържащо вниманието, нещо полезно.
 
От: Фирмени Визитки

Благодаря ви за насоките!
Няма да им продавам, а ще им предлагам безплатна услуга свързана със София. Ако проявяват някакъв интерес към това, което им презентирам на място - влизат в сайта, не ме търсят по телефони, адреси и тн. По този начин визитката ще е максимално изчистена, ще изглежда по-добре, а оттам и създаването на по-професионален образ. Това е моята логика. :rolleyes:
 
От: Фирмени Визитки

Има добри дизайнери във форума, виждал съм в на някои портфолиото и визитки. Макар че май по-скоро търсиш някой който да ти ги направи и отпечата направо.
 
От: Фирмени Визитки

мога да ти препоръчам http://g-print.eu/?page_id=13
ще ти направят дизайн за 5-10 лв, безплатна доставка, а и цената е изгодна, 59 лв за 1000 визитки,
качеството е много добро - казвам го от опит, успех
 

Горе