Форум за добри хора

Здравейте господа. Не знам дали е възможно, затова искам да попитам вас, експертите. Възможно ли е да се създаде форум за добри, добронамерени хора, в който да няма измамници или такива с лоши намерения. Например в началото да има въпросник, на който всеки да отговори преди регистрацията и така да се разбере дали е добър човек или има лоши помисли. Въпросите може да са разнообразни и създадени така, че да се определи типа на човека, а ако е добър, само тогава да се допусне да може да пише. Мисля, че ако се получи, един такъв форум има много голям потенциал и ще бъде много посещаван, защото всеки ще знае, че пише с нормалин хора насреща. Възможно ли е технически да се създаде нещо подобно?

То си има такива форуми - викат им "сайтове за запознанства".
Всички вътре са обичливи и добронамерени, изпълнени с желание да си правят един на друг само хубави неща.

Ok0MmdH.jpeg

Няма такова нещо, като добри хора. Днес "Добро момче беше, винаги поздравява", утре го съдят за престапление.

Дефинирай "добри хора" :D
Тези, на които може да се има доверие и не правят всичко само за печалба, а с цел помощ на другите. В този форум всеки ще знае, че другите ще му помогнат, господине.

Тези, на които може да се има доверие и не правят всичко само за печалба, а с цел помощ на другите. В този форум всеки ще знае, че другите ще му помогнат, господине.
абе той и Лео Кадели така вика - за добро... ама реално нещата стоят по друг начин ( каза ми го един от ней близките хора до него )

Да, може, но ще се появят и такива, които ще гледат да изкярат от тази доброта, така, че май по-вероятно НЕ, ако искаш дамо такива да има - добри хора. Вътрешно всеки отгледан с обич и грижи, автоматично е програмиран да е добър и го показва. Но с течения на обстоятелствата това или се запазва или се променя в другата крайност. Не знам, за проект ли питаш или по принцип.

Да, може, но ще се появят и такива, които ще гледат да изкярат от тази доброта, така, че май по-вероятно НЕ, ако искаш дамо такива да има - добри хора. Вътрешно всеки отгледан с обич и грижи, автоматично е програмиран да е добър и го показва. Но с течения на обстоятелствата това или се запазва или се променя в другата крайност. Не знам, за проект ли питаш или по принцип.
иска да си прави "Секта на добрите хора"
:)

Според мен е възможно според въпросите при регистрация господине. Ако те са повече и някои леко подвеждащи, за да не знае какво да отговори лошия човек, той ще се провали. Няма да е просто един въпрос добри ли сте, а съвкупност от въпроси.

То и тук има много хора, които помагат безплатно.

Само ми кажи как ще попречиш на някой злонамерен да ти попълни въпросника като се представи за добър?
То ако беше толкова лесно да се отсява плявата, нямаше да ги има сегашните политици

Горе