Форум за IT технологии

ITevolutioN.eu

New Member
Здравейте предприемачи, надявам се няма да е проблем да споделя личния си проект с вас, а той е - www.ITevolutioN.eu - форум за IT технологии. Всеки, който има интереси в тази област, може да се регистрира и бъде наш потребител. Също така, ако имате някакви предложения за визията/функциите на форума, може да споделите в тази тема.
Лек ден на всички! :)

Разгледах, не се прави така, твърде много категории, специално за програмиране оставете една, пък ако дойдат след време хора ще ги разграничите, същото важи за всички руут категории.
Аз не виждам проблем в това. Но това е тип сайт от едно време и не виждам как ще стане популярен. Калдата общо взето ги утрепа. А и вече е така, че за пробиеш монопола трябва едни много пари да се хвърлят. Според мен. По прилича на проект в който може да се заформят core потребители и да си има един постоянен контингент.

Това по-скоро може да се нарече форум на обща тематика, отколкото такъв за "IT технологии". Това, че технологиите станаха част от живота ни е факт и форумът е съобразен с тази тенденция.
Иначе наистина начинанието е почти обречено, ако не се фокусирате към нещо интересно и уникално за правене. Едно време форумите бяха място за търсене на помощ и общуване, но днес не е вече така. Помощ се намира с бързо търсене с Google в 98% от случаите (говоря за такъв вид, който и даден форум е способен да даде). А празни приказки хората осъществяват във FB, стига да са фенове на това да си губят времето затъпяващо...

Здравейте, благодаря на всички включили се в темата, ще имам в предвид препоръките ви.
Относно форума - ако има желаещи, да разменим реклами, нека се свържат с мен на ЛС (тук или в itevolution). Мога да предложа реклама на статичен банер (не се редува с други) на челна позиция с минимални размери 468x60 px и максимални 1150x150 px.

Идеята е добра,но "проекта" се държи от деца,които играят по цял ден CS 1.6 и се имат за програмисти и хакери... :D
Пълна пародия,ЗАТВАРЯЙЙЙЙ. : )

Нищо лично ама имаше 45 форума в последните 3 години такива които затвориха след месец,особено след като им обясних,че нищо няма да стане...

"проекта се държи от деца, които играят по цял ден CS 1.6 и се имат за програмисти и хакери"
Приятелю, CS не съм играл сигурно от 5 години, а относно това какво правя цял ден - едно ще ти кажа, че не си чувствам краката от бачкане. За програмист все още не се мисля (въпреки, че второто ми висше е ИТ) - кой колкото може, а за хакерство изобщо дума да не става. Моля без подобни коментари.

В началото кой не е правил форум?
Момчето със сигурност има какво да учи, затова всяко начинание е похвално без значение колко е грандиозен проекта!

"проекта се държи от деца, които играят по цял ден CS 1.6 и се имат за програмисти и хакери"
Приятелю, CS не съм играл сигурно от 5 години, а относно това какво правя цял ден - едно ще ти кажа, че не си чувствам краката от бачкане. За програмист все още не се мисля (въпреки, че второто ми висше е ИТ) - кой колкото може, а за хакерство изобщо дума да не става. Моля без подобни коментари.

Според мен имаше предвид, че аудиторията ти е такава, което на пръв поглед е факт. Сериозни хора няма да привлечеш карайки ги да събират точки, но пък и не е толкова необходимо, учениците също пращат SMS-и :)

Иначе подкрепям nortrant, и на мен един от първите ми проекти беше форум, даже си го бях писал сам като CMS. :)

Горе