Форум или сайт, въпрос към администратора на това място ;)

angelovarna

Well-Known Member
Интересно ми е защо администратора на predpriemach.com е избрал направата на форум, вместо на уебсайт и към него да има допълнително форум? Блах, малко кофти ми звучи въпроса, но надявам се ме разбрахте.

Двуомя се за сайта ми - musicplace-bg.com (направил съм нещо като система за линкове) дали да продължа да го държа и към него да имам форум, или просто да оставя само форума?!?

Кое би било по-добре за СЕО и търсещите машини?!? Като се има внапредвид, че повечето съдържание е във форума...

Очаквам вашият съвет.
 
Щом качественият материал и посетителите са във форума, защо да правиш и портал? Ако целиш по-добро SEO - виж тази тема за подобряване на SEO за форум.

Ако ти се занимава (естествено), можеш да направиш и сайт със съдържание към форума. Но ако посетителите нямат нищо против линковете към музика да са в самия форум - недей да си усложняваш ежедневието ;)
 
Последно редактирано от модератор:
angelovarna каза:
Благодаря за инфото, но форумите, които ползвам са invision power board ;)
Като цяло зависи много от тематиката. Ако има отделно сайт, той трябва значително да се различава от форума и да не е зависим от него. Да си изпълнява своята функция, която главно е или продаване или предлагане...,т.е. или продаваш нещо или предлагаш...информация например.
Да е удобен за употреба и всичко лесно да се намира. Ако искаш СЕО...Google не обича много линкове в една страница...по-добре е в сайт да е това, но вече зависи от тематиката и аудиторията... Ако си на IPB по-добре да е лицензиран, а не пиратски, т.е. да си си го купил ;)
 
smith. здравей и добре си ни дошъл. Надявам се да си изкараш яко тук. А за да се включа в разговора бих споменал www.submitexpress.com , които представляват сайт с услуги свързани с онлайн маркетинг - online marketing, и си има форум в който членове и специалисти обсъждат всичко свързано с тематиката на сайта им, та модела им е много добър. Така освен че си имат собствено комюнути, те показват на клиентите си колко разбират от обстановката в онлайн маркетинга - online marketing. 8)
 

Горе