Функционалност на онлайн магазин

SylaR

Member
Здравейте, имам действащ магазин(физически) за ел.материали реших да пусна онлайн магазин.Разгледах CMS-сите като opencart magento плугини за wordpress, но имам няколко въпроса коя система ще ми даде най-пълна функционалност изискванията са г/д следните

- логин за дадени потребители на който ще се показва различна цена от реалната т.е(за фирми с който работя и ще ползват дадена отсъпка)
-пазарната количка мисля всеки от изброените я има като нямам претенции за плащането за момента ще е наложен платеж.
- масово упдейтване на продукти или казано с 1 клик да мога да променя цената на артикули в дадена категория, като това може би най-важното, което търся.
Благодаря за съветите и препоръките
 
От: Функционалност на онлайн магазин

:) ами аз ползвам Virtuemart на Joomla, но изискванията които си посочил стават, но не директно през самия цмс. Мен ме домързя да си го доработя и сега вместо с два клика да мога да сменя всички цени в дадена категория го правя със директни заявки към базата данни. Принципно работи, но ако сбъркаш някъде става мазало и не е много удобно. Принципно при желание сигурно може да се доработи да е юзер френдли ако ти трябва девелопър драсни един ред ще ти препоръчам някой :)
 
ПРЕСТАШОП - адски трудно е първоначално, но като му свикнеш, толкова неща предлага този цмс, че няма равен.
 
От: Функционалност на онлайн магазин

Ще го погледна и него до сега разцъквах opencart и само този масов упдейт го няма
 
От: Функционалност на онлайн магазин

Ползвал съм ЗенКарт и горе долу тези неща ги има но не точно по този начин
- Всички Клиенти виждат едни и същи цени но може да им раздаваш различни кодове за отстъпки и така едни ще пазаруват с 10% други с 20% - неудобството е че не може да направиш по този начин различни отстъпки за различните продукти а за всичко ще получат еднаква отстъпка.
- Масовият ъпдейт може да се постигне като на всички стоки от една група им промениш процента на отстъпката - така всички стоки се променят с еднакъв процент независимо от цената
Няма идеален магазин който да пасне за всяко изискване или трябва да приспособиш нещо и да му добавиш някои функции или да платиш за къстъм
 
От: Функционалност на онлайн магазин

Аз се досещам за логиката, но се притеснявам да ли ще мога да допиша самия модул от mvc имам понятие, но smarty ме притеснява.
Ако някой може да напише модула нека пусне офертa
 

Горе