Футболни залози - моята стратегия на залагане

От: Футболни залози - моята стратегия на залагане

Разгледайте този сайт за футболни прогнози:

www.pechalbata.com
 
От: Футболни залози - моята стратегия на залагане

Разгледайте този сайт за футболни прогнози:

www.pechalbata.com

пародия - може ли сайт на английски с домейна - българско заглавие на латиница
 
От: Футболни залози - моята стратегия на залагане

пародия - може ли сайт на английски с домейна - българско заглавие на латиница

Може, и ще ти кажа защо? Страницата е била на български, както мога да твърдя със сигурност от над 99 %, със закона за хазарта и забраната да се рекламира ___ букмейкъра на български, човека е минал на английски...
 
В сайта пускам безплатни прогнози, като повечето са обосновани, основно базирам на статистика. Който реши може да ги гледа по дни са и всеки си преценя. Успех :) говоря за залозите.нет
 
@BurnX залагай само на информация. Пари в тоя голям футбол няма, повярвай. В професионалния футбол имаше пари, когато имаше футбол и истински футболисти. Сега си е чисто тото. Днес си цар, утре си слуга. Сега ще ти пусна една информация на която аз си инвестирам с клиентите ми.


Кадемир Карабюкспор е банкрутирал отбор. Кадемир Карабюкспор показа един от най-големите сривове в Турския футбол за 3 сезона. Отбора от професионалния футбол ще премине в дълбините на турския аматьорски футбол. През сезон 2016/2017 Кадемир Карабюкспор играе в Супер Лига с активи от 36.08 милиона паунда и успешно остават в средата на класирането в елита на Турция. От следващия сезон 2017/2018 активите на Кадемир Карабюкспор падат на 24.95 милиона паунда и отбора в средата на сезона фалира. Отбора буквално изпада от елитния футбол. През сезон 2018/2019 Кадемир Карабюкспор се намират в Първа Лига с активи едва от 1.55 милиона паунда, като отбора е пред тотален банкрут и ще изпадне на 100% към аматьорския футбол. 98% от професионалните играчи са премахнати. Отбора е с нов треньор, който няма никакъв опит и са сменили спортния директор на отбора. Отбора има още 18 мача до края на сезона и със сигурност ще изгуби поне 15 от тях с изключително големи голови разлики.

Днес пичовете паднаха 6:1. ДА, не се залага на 1 Х 2, защото коефициентите са дребни. Но, залога беше на 1.70 коефициент за -2.5 гола азиатски хендикап - при коефициен за 1-ца 1.07. В случая да рисково е, да играеш по-висок пазар, но пичовете си имат проблеми, головете им падат във вратата яко и така.

Просто според мен вече се залага само на информация. Не говоря за обикновенни анализи на Ливърпул и Манчестър Юнайтед, а за нещо по-иновативно. Най-големия проблем за един отбор е финансовия проблем. Играе се само срещу такива отбори. Това е моя теория.
 
Не съм забелязал. Извинявам се.
 

Горе