ХАЙДЕ НА ПАЗАР В ИНТЕРНЕТ!

mayvena каза:
Но пък и масово българските онлайн магазини не приемат карти или пейпал. Всички работят с наложен платеж, което не винаги е удобно.
Иначе аз сравнително често пазарувам онлайн.

БГ магазините не приемат карти и пейпал не защото не могат или не искат, а защото голямата част от клиентите им предпочитат кешовите разплащания (наложен платеж).

Преди години някакъв човек искаше да дойде от Стара Загора в София само за да плати в брой 8 лева абонамент за услуга, защото нямал вяра на банките (от България тогава можеше да плати през epay, с банков превод или с пощенски запис). И му беше много трудно да разбере защо НЕ приемаме кешови плащания.

Днес нещата са малко по-добре, но не много. Просто липсва технологична култура. А и има цели поколения, които никога няма да пипнат компютър и да пазаруват online.

Хубавото в ситуацията е, че нещата могат да се развиват само в положителна посока ;)
 
Признание

Признавам си, че преди 5- 6 години си говорехме с Жеглов за това, че развиваме бизнес в Мрежата, а никой от нас не смее да си КУПИ нещо оттам.

Сега нещата се промениха (що се касае до мен). Купувам всичко през Интернет- хладилници, печки, маркови компютри, степери и т.н. Трябва да отбележа, че това е най-, ама най- приятното пазаруване. Поръчваш нещо, носят ти го до входната врата, връчват ти куп подаръци, плащаш в кеш и... това е! Чудничко!
 

Горе