Хайде да си премерим ботовете? :)

Нещо простичко.. тия дни зяпам Walking Dead... предимно от лаптопа.., някой сцени са толкова тъмни... че гледам само звук...
Пробвах няколко добавки за Хром за изсветляване, но или правят супер лагаво възпроизвеждането или въобще не бачкат. Та.. звънах на ИИван и му казах, прай къстъм.. ракията от мен. Немало проблем, даже до 1.5 я докарахаме. :D

Теставно за тубата и НВО.. предполагам и на другите ще бачка. Ctrl + ↑, Ctrl + ↓ за смяна на режима.

Прикачени файлове

Нещо простичко.. тия дни зяпам Walking Dead... предимно от лаптопа.., някой сцени са толкова тъмни... че гледам само звук...
Пробвах няколко добавки за Хром за изсветляване, но или правят супер лагаво възпроизвеждането или въобще не бачкат. Та.. звънах на ИИван и му казах, прай къстъм.. ракията от мен. Немало проблем, даже до 1.5 я докарахаме. :D

Теставно за тубата и НВО.. предполагам и на другите ще бачка. Ctrl + ↑, Ctrl + ↓ за смяна на режима.
много добре се е получило и работи.
Междудругото който не е гледал един от най-добрите сериали в света му препоръчвам да го изгледа.... има какво да научи за живота.

Свети Паисий - от Фараса към небесата​

Все повече сайтове ми излизат из интернет АИ правени, а тук никой нищо не споделя..
Еми то какво да кажат. Или е добре направен, или е кофти изпълнения от един дълъг Промпт :)

Аз лично наблюдавам много красиви изпълнения, ако трябва да съм честен. И аз съм залитнал натам по принцип като става дума да си обновиш сайта.

Еми то какво да кажат. Или е добре направен, или е кофти изпълнения от един дълъг Промпт :)

Аз лично наблюдавам много красиви изпълнения, ако трябва да съм честен. И аз съм залитнал натам по принцип като става дума да си обновиш сайта.
Сподели един красив сайт?

Споделя нещо, върху което работя от известно време: направих бот за търговия с крипто фючърси. Идеята ми беше да има система, която търгува по ясни правила, без емоции и без да гадае накъде ще тръгне пазарът.

За създаването на стратегията Използвах Grok, GPT, Perplexity и Kimi за анализи и предложения, защото всеки гледа на проблема по различен начин и често хваща неща, които другите пропускат. Изпълнението на бота е от Клауди: пише кода и прави тестовете.Повечето идеи, които AI-тата предлагат, не издържат на тестовете и се отхвърлят. Остава само това, което реално работи върху данни, които ботът не е виждал.

Самата стратегия следва тенденциите на много крипто активи едновременно и на няколко времеви хоризонта, за да не се хваща за всеки шум. Размерът на позициите зависи от волатилността на актива. Има и автоматични защити: ако пазарът стане неблагоприятен, ботът сам намалява риска, а отделен монитор следи денонощно да няма опасност от ликвидация. Капитала е изцяло в акаунта на клиента в неговия борсов акаунт и така бота няма достъп до тях. Работи се с API ключ само за търговия, без право на теглене. Стратегията наподобява трендовите стратегии, в които има повече малки загуби и по-малко но големи печалби

Подходът е от същото семейство като методите на системните хеджфондове: правила, диверсификация, контрол на риска и дисциплинирано тестване. Не твърдя техните резултати, а само че методологията е от този тип.

Цялата система се състои от три части: уебсайт за маркетинг, дашборд, където се виждат статистиките и се управлява ботът, и самият крипто бот, който търгува. От скоро вече е на пазара.

Това не е инвестиционен съвет.

Може да го разгледате в сайта: https://aicryptosecrets.com а в дашборда при логване може да видите статистиките на бота.

Аз бих инвестирал пари в дизайн и сайт, сегашния с тия емоджита и 100% разпознаваем АИ стил трудно ще изгради доверие.

Аз бих инвестирал пари в дизайн и сайт, сегашния с тия емоджита и 100% разпознаваем АИ стил трудно ще изгради доверие.
Ако това е към моя проект, приемам забележката.... Като цяло съм го заложил в плана.

Тъкмо скалъпих нещо за последните мнения из форума... и изкочи тоя спам бот.. Та трябваше да добавя и игнор системa, че вадеше само неговите мнения :D

Много ме радва как подреди атчмънт изображенията в мини галерия...

Новите мнения, че и с игнор опция...

Тъкмо скалъпих нещо за последните мнения из форума... и изкочи тоя спам бот.. Та трябваше да добавя и игнор системa, че вадеше само неговите мнения :D

Много ме радва как подреди атчмънт изображенията в мини галерия...

Новите мнения, че и с игнор опция...
Всъщност това е доста яко

Горе