Хакерите отговориха вместо институциите

Митака

New Member
Вчера български хакери изтриха скандалния интернeт блог, който се гавреше с осъдените в Либия български медици, с Васил Левски и с редица български политици.

Няколко часа по- късно бе създаден нов блог, който съдържаше 22 антибългарски материала с подигравателни колажи и текстове. Всички материали изразяваха силно отрицателно отношение към България.

Малко преди 3.00 часа сутринта обаче, блогът вече беше недостъпен. Целият сървър blog.com.mk също.

Анонимните хакери, които изтриха първия блог, бяха публикували на мястото кратък текст на български. Те обясняват постъпката си така:

През последните дни много български институции изпращаха писма до собствениците на сървъра blog.com.mk с молба да свали сайта на лицето Миле Стојковски.
Поводът беше публикуването на няколко колажа - груба гавра с българските медици в Либия и апостола на свободата - Васил Левски.
От управата на blog.com.mk не бяха предприети никакви мерки по този повод. Изглежда политиката и гледната точка на собствениците на сървъра съвпадат с тези на Миле Стојковски... което е във ваш ущърб... @News.bg

Хайде честито на печелившите и губещите. Беше време някой да реагира.
 
Аз пък не предполагах, че съществува такова нещо. Това е яко хейтърско, толкова е - че чак е болно състояние. Тези хорица имат нужда от професионална помощ. :evil: А тези които ги хостват заслужават да ги опъндизят - ето такива хостинги са от тези които хостват хейтърски истории.

Седиш, оплуваш и се гавриш с хората - според мен тези хора са за съжаление и само може да им пожелаеме да са си живеят живота - той който трябва ще си ги накаже. Нали се знае, че всичко се връща.

И евалата на тези хакери, радвам се че хака има и полужителни действия. :wink:
 

Горе