хейтър
Well-Known Member
тоя хич не е нагъл
Log into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.
www.facebook.com
Нека бе. Който ми е да се възползва, са го прави. Не да спи. Хахахахатоя хич не е нагъл
Log into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.com
Дали това цялото нещо не се случва, за да ни замажат очите и да ни отклонят вниманието от нещо по-голямо, което се случва?
Защо ли не им вярвам даже за секунда на Цацаров или новините ... И тези антимафиоти снощи къде отиват да изземват компютрите на въпросната фирма, а една отвертка не са си взели, че се наложи адвоката на обвиняемото момче да им дава отвертка от колата си D
База данни на поне 3 банки и няколко застрахователни дружества* са открили разследващите в служебния компютър на Кристиян Бойков, обвинен за хакването на НАП, научи в. “24 часа”. Компаниите не са имали договор с фирмата за киберсигурност, в която работи 20-годишният мъж - TAD Group.
Любопитен детайл е, че при атаката срещу едно от застрахователните дружества е използван методът крос-сайт скриптинг (XSS). При него се вкарва JavaScript код директно в приложението, без той да бъде валидиран. Когато жертвата отвори съответната страница, кодът дава възможност на атакуващия да се сдобие с чувствителни бисквитки и други данни. С такава атака фирмата TAD Group, в която Кристиян работи, е открила уязвимост в голям доставчик на мейл услуги, с който не е имала договор.
За сега е това, но и нас няма да подминат, тази глоба от Комисията за защита на личните данни да не мислиш, че НАП ще я платят. Сега това, което се очаква е пак от НАП да наточат зъби, за да събират с пълни сили, за да погасят санкцията от глупостта си.кво излезе - тоя се направи на интересен и сега ще ебът всички наред във фирмата
Което е леко жалко. За мен думата тероризъм има друго значение. Иначе фирмата му си имат и хакерски форум: https://www.xakep.bg/forum/Ще сменят обвинението с тероризъм и ОПГ към специализираната прокуратура.
Става дума за кибертероризъм и изнудване. Не бъркай понятията....Което е леко жалко. За мен думата тероризъм има друго значение. Иначе фирмата му си имат и хакерски форум: https://www.xakep.bg/forum/
Така ли? Имало е изнудване? Това съм го пропуснал някъде. Какво е искал, за да не ги публикува данните, ако е той всъщност?Става дума за кибертероризъм и изнудване. Не бъркай понятията....