Хакнали са цялата базаданни на МВР?

ReminD

Well-Known Member
Гледам коментарите от дневник, заради оставката на явор колев,

Не искам да линквам, но погледнете коментарите, има линкове


„Здравейте,

Времето на дадени лица настъпи. В момента новият преход го градят будните граждани! Наблюдавате жалките опити на кадровите от Министерството на вътрешните работи да упражняват репресия отново. Репресия върху моята свобода на словото и вашето гражданско съзнание, но стига толкова! Времето е сега или никога! Протестите може да траят месец-два, но ще дойде и победата!

До няколко дена пускаме датабазите публични, а по-специалната е тази на mvr.bg. В нея се съдържат всички данни от личните Ви карти, паспорти, шофьорски книжки и прочие. За какво едни Андрешковци, които не могат да защитят дори личните Ви данни са на власт? Как може Мето да е министър, ако брат му Митака е един прост крадец? Защо всички мълчат за това и не коментират темата?
 
Мдаа...
 
Последно редактирано:
Тъкмо щях да пиша тема за оставката му. А то имало и нещо зад нея. Да видим коя е следващата продънена държавна администрация, която ще блесне в медиите. :) Слагам на КФН, КЕВР, и още едно предположение - НОИ. :)
 
Лъснахме. Герой. Идва време на оставки и смяна на марионетки. :) И сега кой ще води защитата срещу кибера-престъпността в БГ? Кой е достатъчно достоен за тази тежка корона? Кой има големи кокосови орехи, за да застане на пътя на дрисьовците, източващи кредитни карти, пъпчивите сополанковци, сидващи терабайти на ден? Кой ще се катери по покривите, за да взима 100-годишни щайги от курниците там? Питам аз КОЙ? :)
 
Същия бял хакер, тоя със сигурност е на Божков, като знам какво пробито корито са сайтовете на службите, леле мале. Като лисица в кокошарник: https://afera.bg/хакера-думна-и-източи-базата-данни-на-п/


Зависейки от много фактори, съдържанието на local2 би станало публично.


Нека Делян Прасеевски преосмисли платените хакерски атаки към дадена структура!


#БъдетеСмели
 
Същия бял хакер, тоя със сигурност е на Божков, като знам какво пробито корито са сайтовете на службите, леле мале.
Меко казано, човек. Едните, защото знам от първо лице, сменят сайта си от има няма няколко петилетки. Смятай, не могат да си наемат ИТ директор, който да им направи техническо задание, и да следи процеса по изпълнението от до, включително и междинните му фази. Баси сложното, направо все едно кръстосваш видра с тюлен. Факт е, че там се слагат нагласени хора, които в повечето случаи нищо не вдяват. И резултатите не закъсняват. Както е във всяка продънена държавна администрация. Аз лично съм учуден как всеки ден не се пише за някой пробит сайт или система, изтекла информация или нещо подобно на тези измислени институции. Явно след сериозната си работа хората решават да се поразведрят и решават да ударят някой друга агенция, щото то реално явно за тях не е толкова сложна работа. Ама то и те си ги улесняват. :)
 
Гледам коментарите от дневник, заради оставката на явор колев,
[ref=home_NaiNovoto[/URL]

Не искам да линквам, но погледнете коментарите, има линкове
Смашниците си мислят че Колев дал оставка, а човека се пенсионира нищо повече.
Ако не го е сменил може някой му звънне да го пита (Явор Колев – ГДБОП, сектор "Компютърни престъпления": 0888/795-021)
Относно афера, този боклук само пише без да знае.
 
Дотук е само твърдение.
Нема доказателства.
Фейк.
От няколко деня висят за продажба.

Досега поне Божков щеше да ги е претарашил за нещо интересно и оповестил.
 

Горе