1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Хей, влогъри - обединявайте се.

Дискусията в 'Успей с Нас' стартирана от rujel, Апр 16, 2018 в 2:31 PM.

 1. rujel

  rujel Member

  Рег.:
  Февру 2, 2016
  Съобщения:
  94
  Харесвания:
  34
  Точки:
  18
  Аз доста често гледах напоследък клипчета от youtube. Като резултат ползата от тези гледания на практика е не 0, а отрицателна - има вреда, заради загубеното време за глупости.

  Наистина като каже човек "полезни видеоклипове" и веднага се сеща за видеуроците. Но за мен и това не е добро решение. Уроците е хубаво да се представят синтезирано, да можеш много лесно да се ориентираш в съдържанието им, а и да можеш да ги усвояваш според нужната ти скорост. Накратко казано видеото е далеч от добро решение. Старите класически туторияли, които съдържат текст, картинки и може би някоя видео демонстрация - това е по-добрият начин (според мен).

  И така ми дойде на ум, че едно полезно предназначение на видеоклиповете е да те ориентират в правилната насока по отношение на различен вид (предприемаческа) дейност. Не става дума за празни философствания на тема "като какво да направиш за да бъдеш успешен". Това за мен е същото като да учиш играта на тенис само по книги. Предприемачеството се учи, като намириш правилната за теб област и след това започнеш да практикуваш активно (експериментираш).

  По отношение на идеята ми, то тя се състои в това много хора да създадат свои влогове и последните да са организирани с цялостна конкретна стратегия (която в някакъв смисъл е на обща тематика). В проекта се включва и специалното хостване на влоговете, но е много повече от хостинг на влогове. Мисля да реализирам проекта, но ще ми трябва някой да участва като влогър (аз не ставам за тази работа и затова не се опитвам да правя това, което не умея).
   

Сподели страницата