Хей, влогъри - обединявайте се.

Дискусията в 'Успей с Нас' стартирана от rujel, Апр 16, 2018.

 1. rujel

  rujel Active Member

  Рег.:
  Февру 2, 2016
  Съобщения:
  108
  Харесвания:
  38
  Точки:
  28
  Аз доста често гледах напоследък клипчета от youtube. Като резултат ползата от тези гледания на практика е не 0, а отрицателна - има вреда, заради загубеното време за глупости.

  Наистина като каже човек "полезни видеоклипове" и веднага се сеща за видеуроците. Но за мен и това не е добро решение. Уроците е хубаво да се представят синтезирано, да можеш много лесно да се ориентираш в съдържанието им, а и да можеш да ги усвояваш според нужната ти скорост. Накратко казано видеото е далеч от добро решение. Старите класически туторияли, които съдържат текст, картинки и може би някоя видео демонстрация - това е по-добрият начин (според мен).

  И така ми дойде на ум, че едно полезно предназначение на видеоклиповете е да те ориентират в правилната насока по отношение на различен вид (предприемаческа) дейност. Не става дума за празни философствания на тема "като какво да направиш за да бъдеш успешен". Това за мен е същото като да учиш играта на тенис само по книги. Предприемачеството се учи, като намириш правилната за теб област и след това започнеш да практикуваш активно (експериментираш).

  По отношение на идеята ми, то тя се състои в това много хора да създадат свои влогове и последните да са организирани с цялостна конкретна стратегия (която в някакъв смисъл е на обща тематика). В проекта се включва и специалното хостване на влоговете, но е много повече от хостинг на влогове. Мисля да реализирам проекта, но ще ми трябва някой да участва като влогър (аз не ставам за тази работа и затова не се опитвам да правя това, което не умея).
   

Сподели страницата

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  Dismiss Notice