Хитът Кен Лий един невероятен УСПЕХ!

Fozzy

Well-Known Member
Здравейте! Всички знаем за тази песен, която изпя Валентина Хасан. Нейният успех вече е на световно ниво. Тази песен се пее в:

-Щатите
-Италия
-Япония
-Китай
-България

и на още много други места по света. За кратък период от време се превърна в едно от най-гледаните клипчета в Интернет. "Кен Лий" е и на второ място в британската класация за клипове. Също така песента беше показана на самата Марая Кери с молба за коментар. Как можем да наречем това нещо? Излагация? Не! Поредната глупост? Не! Можем да го наречем невероятен маркетингов успех! За съжаление, едва ли, Валентина ще успее да се възползва от него и едва ли осъзнава какво точно е направила.

Колко простичко започнаха нещата. От едно обикновено българско шоу, а до какъв мащаб достигнаха! Ето част от начините, по които се печели от нашенското изпълнение:

1.Мобилно съдържание - рингтонове, картинки, клипчета. В България навсякъде се предлагат, а до колкото разбрах вече и в чужбина.
2.Дрехи - в лицето на седем.бг, тениските на вбокс, тениските на замунда, портокал и т.н. има тениски с текста на изпълнението. А от скоро вече пуснаха "Ken Lee Store - The fun begin here". Представяте ли си? Интернет магазин предлагащ блуза, фланелка, шорти, панталони, часовник, чаша, чанта, шапка, дори плюшени играчки, и куп други неща с надписа Кен Лий.
3.Не съм срещал нещо друго, но със сигурност ще изникне. Но тези двете не стигат ли?

Е, не е ли това успех?

П.С.: Все пак изглежда Валентина наистина е ударила джакпота. Universal Music са и предложили договор. Явно и те са усетили накъде духа вятъра.
 
Това е една голяма простотия, ние българите имаме едно умение което никой друг няма - умеем да се излагаме и то подобаващо. Нямам коментар, това даже не разбирам защо още се върти из устите на хората.... няма оправия.
 
Простотия е, да, но моето мнение е, че това беше само в началото,а сега е кеш машийн! :)
 
Жалко, че хората правят пари от простотия и жалко, че света разбира за нас чрез такива изцепки, като Валентина Хасан...
 
Много, много жалко за БЪЛГАРИТЕ :(
 
Я се съвземете ве хора кое му е жалкото? Тя направи това което малко българи са го направили накара се да се чуе името на родната ни земя, без значение в какъв контекст.. Според вас ако не се е харесало защо всички се редят да пеят не оригинала а нейнета версия, защо има ремиксове дето хората им се кефят? Прочетете малко коментарите в YouTube и ще разберете, че хората и се радват и наричат тъпаци нашенците които я хранят и викат, че ги е срам.

Нали някои се кефят на начина който г-н Апостолов генерира трафик към сайтовете си, ей това е много по срамно отколкото една "крива" песен със супер развален английски но изпята от амбициозен (макар може би без никакво покритие) човек.

Аз първоначално като гледах клипчето доста се смях и се подигравах но като виждам какъв успех има не мога да кажа нищо освен БРАВО.
 

Горе