Хостинг въпрос

Аз им ползвам риселърския акаунт на тези пичове и съм много доволен, засега да чукна на дърво не съм имал даун таим а сърварът е доста бърз (един от най бързите хостинги на които съм попадал...) с две думи доволен съм. но не мога да гаринтарм същото за другите има акунти но си мисля че няма да са зле
 
r

аз също ползвам хостинг от там за 9 долара на месец плана и съм много доволен нямма проблеми.
 
Честито ви хостване с най-препродаващата място компания в света... или поен една от първите в препродаването. Образно казано, ако имат къща от 300 квадрата са я препродали примерно към 500 пъти.

Иначе услугите им вероятно са стабилни, защото са достатъчно голяма компания. Имат агресивен маркетинг и са известни в САЩ.

Не знам, как работи поддръжката им, защото не съм ги ползвал.

Мои партньори имаха рекламни договори с тях и се оказа, че съответния уеб хост е бил некоректен... но това все пак е друг вид бизнес.

Накрая да кажа честно, че сигурно са ОК за нормален уеб сайт. Но нищо повече като поддръжка или песронализация в обслужването не може да се очаква.
 
Наистина много са добри. Аз също сам реселер на тях и сам много доволен. Не е вярно че са препродали къщата, хехе. Там е работата че тяхната политика е ако имаш 300 квадрата къща не може да продадеш повече от 300 квадрата.

Ако искаш бате пиши ми на лично и ще ти пусна акаунт много на тънкана, ще имаш всичко същото но много по тънко. Иначе са много добри само дето не са на уникални IP-та което според мен е много тъпо ...
 
Бате (всъшност кои пише с този акаунт ? Ако е Иги няма да ти казвам повече бате :wink: ) Аз също мога да кажа че услугата им е добра ;)
Имам над три години опит с различни хостинги и този е един от наи бързите които съм виждал а опциите за различни клас ц мрежи ги правят достадобър избор за уебмастъри ;)

Иначе още преди съм споменавал че за големите фирми сме просто клиенет номер $$$ $$$ ;) Ползвам и услгите на една малка хотинг фирма и си ги държа почти три години защото съм доволен от обслужването ;)
 
coolice кои точно е адреса на А+ хостинга дето каза че са българи и са читави че сега съм на един дедикеитед които някои път вечер страшно много забавя скороста и не знам дали това е само към БГ или и за щатите си е същото, но и само за БГ да е пак много ме дразни
 

Горе