Хостинг + домейн / име и екстеншън

deffnews

Well-Known Member
Месечен хостинг + те да ми регнат домейн? Тези дни от реклама попаднах на един сайт, който предлагаше няколко разширения безплатно при хостинг, не мога да ги намеря. Някой ако го знае?

А иначе става въпрос за някакво малко сайтче тип блог, така че нямам кой знае какви изисквания.

Предпочитам аз да си регна домейна, но:
(не мога да вляза е моя пейпал, телефоните с които съм се регистрирвал вече ги нямам, и тук да питам м/у другото как мога да сменя телефона в пейпал? + това вече има и някакви потвърждение за дебитната карта и там съм със старите номера) До преди време се беше кеширало ли какво като направя атемпт за влизане и ми поиска потвържедение после с диретен линк paypal.com/account влизах но наскоро смених харда и вече не мога.

Да не пускам хиляда теми, предложете име и разширение за сайт за готварство.

Ако по първия въпрос няма кой да отговори, кажете някой приличен сайт където да си платя за хостинг от ипей и да ми регнат и домейн.

Отделно бих купил някой домейн/сайт за готварство, неразвиван, за 15-на лева.
 
За готварство, колега в форума беше пуснал - https://www.predpriemach.com/threads/Сайт-за-рецепти-vkysno-bg.85336/
Аз искам да го ползвам за наши рецепти, в момента са около 100-на без тези за бързо хранене. Постоянно следя рецепти и имам някаква склонност да ги правя по различен начин, да си добавям и измислям неща. Наблягаме и на домашно приготвени продукти, доколкото това вече е възможно. Щото... примерно тази година не успях да намеря кланица да си купя що годе нормално контрафиле.

Обаче въпреки това съм доста доволен от послената рецепта, която измислих - домашно приготвена рибица, обаче месото е купешко и не съм много доволен от качеството. Плюс домашно направена майонеза от истинско прясно мляко и олио и лимон, лук, чесън, капия и общо взето е това. И малко от гъбен бульон.
 
Namecheap предлагат домейни + хостинг, доста евтино. Приемат карти. Ипей предполага че имаш карта, ако не се лъжа?

Безплатен домейн не бих ползвал, ама с безплатен хостинг може да се уредиш, ако отделиш малко време за четене как се пуска статичен сайт.
 
Namecheap предлагат домейни + хостинг, доста евтино. Приемат карти. Ипей предполага че имаш карта, ако не се лъжа?

Безплатен домейн не бих ползвал, ама с безплатен хостинг може да се уредиш, ако отделиш малко време за четене как се пуска статичен сайт.
Шубе ме е да се регвам картите в чужди сайтове откакто станаха тези истории с откраднати данни. в Ипей съм от около 5-6 години. Дори да е ставало проблем са го оправяли и ми сторнират. В момента имам 33 лв. в ипей, ако някой е навит да ми регне домейн (обаче след като го измисля ще му пратя парите предварително. Аз ги разгледах, намерих български хостинг сайтове, които предлагат и домейн, но едно на ръка, че искат тройни суми и второ, че не им имам доверие. Щото преди време се бях абонирал за HBO и опцията беше че мога да се откажа когато реша и аз се отказах и в сайта им надлежно ми пишеше, че така и така абонамента ви е прекратен, обаче продължават да ме таксуват.
 
Знам, че май не е позволено, но аз 100 мнения скоро няма да направя, ще си регна нов paypal, трябват ми няколко долара в пейпал, като аз ще ви пратя парите предварително по ипей. В момента имам 30 и няколко лв. в ипей.
Микросметка
33.30 лв.
В момента ги искам да купя 2 ключа за windows за подарък, понеже ще подарявам и монитор, който има някои изисквания. Смисъл може и вие да ми купите 1-2 ключа аз ще дам линк и да ми дадете кода на ключа, парите ви ги давам предварително по ипей. Виждам, че звучи малко тапирско, но това е. Ако е възможно ми трябват преди Коледа.
 
Има го твоя метод на плащане.
Регни си .com, .bg или .eu домейн. Ако гледаш тия от по 2.99 (примерно) обърни внимание на цената за подновяване. Гарантирано няма да ти хареса.

Иначе какви са тези истории с откраднати данни? :)
 
Има го твоя метод на плащане.
Регни си .com, .bg или .eu домейн. Ако гледаш тия от по 2.99 (примерно) обърни внимание на цената за подновяване. Гарантирано няма да ти хареса.

Иначе какви са тези истории с откраднати данни? :)
Не съм си измислил домейн още. А и сега по празниците смятам да правя заготовки един вид. За сайта. В момента търся някой долар да купя 1-2 ключа са Уиндоус. Взех един монитор Дел 22, който ще го подарявам, обаче не ми се занимава, а Уин10 ще си ги направи автоматично. Ретайл е 4 долара в момента. Аз съм с такъв от миналата година.
 
Дайте един български сайт с месечен или по добре седмичен хостинг да ми регнат и домейн, в крайна сметка.
В пейпал тъй или иначе не мога да вляза.
Да започвам да си правя блога в почивните дни. Колко е подновяването не ме интересува. След година я сайта го има я не. Я мен, я света.

Питах тук някой да ми регне и че ще му ги дам парите предварително но явно няма желаещи.

Хаоса започва да набъбва. Току що от ипей ми казаха че трябва да си снимам личната карта и видео със себе за да ми сменят телефонния номер.
 
Аве селско тарикатче направи си го в Blogger и ще си на аванта от всякъде, всичко е безплатно
 
Дай на лично какво ти трябва - домейн, хостинг и т.н.
Седмичен, че и месечен хостинг е смешно - по-несериозно няма как да изглеждаш...
Не мога да си измисля домейн. Общо-взето искаме да си публикуваме рецептите, но в наш сайт. Плюс други неща свързани с готварството. Казах блог, но не искам да е блог каквато поне ми е представата за блог. Сигурно блог е вече много различно нещо от преди, не съм се интересувал. Хоста ще си го купя. Домейна не мога в момента. Днес по-много странен начин успях да вляза в пейпал. На ПС-то ми предлага само верификация с телефонини номера, които не съм с тях отдавна. Обаче на телефона ми предложи верификация по мейл. И с двете комбинирано си влязох в профила, но там са 0.77 евро.

Еми това е, искам регистрация на домейн. И не искам да е ком. Обаче те са стотици, да не кажа и хиляди разширения. Искам да пусна сайта онлайн на 1-ви януари. Знам, че прехвърлянето към хостинга отнема ден/два май. Сега ще се поразмисля и ще се опитам още тази вечер да измисля домейна.
 
Сайтът къде е, че да го прехвърляш?
Сигурно има предвид обновяването на нейм сървърите?

@deffnews
Много му мислиш за един домейн. За пример се сещам рецептите на дигиталния бушмен. Името е без значение, сайта отдавна го няма, но негови рецепти още се възхваляват и разпространяват из мрежата.
И все пак да ти напомня, когато регистрираш домейна винаги гледай цената за подновяване. Това го повтарям, понеже май си се насочил към някое от новите разширения.
 
Последно редактирано:
Пиши като измислиш домейн.
Сайтът къде е, че да го прехвърляш?
Той не е стартиран сайта, нито е направен, просто искам да го пусна инитиал дет се вика на 1-ви януари, 2021. защото тази 2020 беше много кофти за мен.
 
Докъде стигна този форум :(
Моля, моля, това е само единичен случай, да се молим на Господ де. Някой да се опита да изкарва така пари. Но пък и всеки каквото си иска има право да пита и прави все пак. Ако иска работничка за 50 лева, има и такива за по 500 лева, въпрос на възможности и отчасти от вкус. :)
 
Само за пари ли мислите?
 

Горе