Хостинг от Хостгатор ?

alexer

Active Member
Здравейте съфорумци,

обмислям да взема хостинг от hostgator и ме интересува дали наистина характеристиките са им тези, които пишат, дали са 99.9%... и такива работи.

Ако някои ползва хостинг от тях нека да напише впечетлението си.

Аз в момента ползвам хостинг от ИСН и съм много доволен, но е малко по-скъпо и характеристиките са малко по-ниски в сравнение с хостгатора-а.

Благодаря Ви за мненията!
 
една от най-добрите хостинг фирми с които съм правил бизнес някога огин не еимал ксмет с машината маи ( аз полвам риселърски хостинг обаче те са специалисти в това) обиконвения хостин не съм им го ползвал

Няма да забравя как миналата година си взех за хостинг от фирма от четири години не беше имала даутаим и познаите какво се случи малко след покупката карък някакъв рутър на дата ценъра им се сбъгасял те обаче изключили грешен рутер .... сапунка направо резултата няколко часа даун ....
 
Няма да имаш грижи ако избереш HostGator. Казвам ти го от опит ;)
 
Благодаря

Ами благодаря Ви за отзивчивостта.

В такъв случай до 1 месец ще купя хостинг от Хостгатор и ще напиша впечетленията си от тях във форума.

Пожелавам Ви приятен ден!
 
Здравей,

Дано да не си си купил докато пиша това. Това е най-безсрамно препродаващата хостинг компания в света, в момента. Ако мислиш, че е нормално някой да ти продава за $7 на месец 750 GB дисково място и 7500 GB месечен трасфер... тогава отивай. Само да знаеш, че от един приличен сървър с RAID 5 и мирриоринг на 3 хард диска по 350 GB примерно... обикновенно работи само единият... другите са за сигурност на информацията.

Надявам се да получа коментар и подкрепа от разумните хора на апела да не се подкрепят т. нар. overselling hosts. Това е чиста проба лъжа. Все едно ти казват настани се в 400 кв. мезонет и като отидеш ползваш гарсониера.

Този тип хостинг компании слагат ограничения по броя на заявките, които могат да извикват обекти от уеб сайта ти (таща не можеш да си използваш трансфера). Що се отнася до мястото, почето хора никога не го плозват, а ако го ползват има редица ограничения.
 

Напълно съм съгласен с fcolor.bg. Това си е проба мошеничество, а и от тази гледна точка дори, alexer, да не ползваш всичките ти предоставени гигабайти, замисли се що за хора те обслужват като цяло.
 
Благодаря Ви за изказаното мнение.
Жалко, че се различава доста от няколко други поста...
Мен по-скоро ме интересува адд-он домейните, които мога да слагам.

Фколор – ти ползвал ли си Хостгатор?
 
общо взето почти всички овърселват верно са дали космически цифри след последния ъпдеит на риселърите са ни по малки квотите :( но:

Като казвам че съм правил бизнес значи съм правил, съпорта съм го тормозил на чата добри отговори в реално време, билинг отдела съм го тормозил по имеил (нощем в сащ е през деня) отговарят до 5 минути. Админите съм ги тормозил да ми инсталират скрипт за автоматичен билинг и автоматично създаване на акаунтите след плащане ( отново през ноща отне 15 минути да върнат отговор че всичко е готово) Това разбрам аз по д да правиш бизнес добре с някои..... затова и ги хваля

Реално за добре менажиран средно голям сайт няма стигнеш и 30% от зададените квоти (стига да няма неща за даунлоуд) което ти е напълно достатъчно. А ако можеш да докараш толкова посетители че да напълниш 30% от предлагания трафик ще искараш толкова пари че наи скъпия им хостинг ще ти се струват пари за семки.....
 
Не би било коретно да ги ползвам, след като съм хостинг компания. Товаозначава да си направя account при тях и да ги разузнавам. Аз съм работил маркетинг за хостинг компании на американския пазар, където HostGAtor са популярни и големи.

Една от основните причини за това е, че правят overselling. Тоест играят нечестно. Освен това наемат стотици хора, които да пишат за тях posts във форумите и да ги хвалят.

... ей така идва един чове тук с първото или второто си мнение ви казва, че има уеб сайт с еди коя си компания е супер... и после изчезва. Въсщност или няма уеб сайт или е нает (като му е даден уеб сайт и му се плаща).

!!! Нямам никакви намерения да говоря срещу HostGator, нито причина за това. Просто пиша мнение като човек, който познава хостинг бизнеса от 2000-та г. Мога да ти кажа и имената на други overselling хостинг компании, но не е коректно ако никой не е питал специално за тях.
 
бате всички овърселват един сървър е с 2 тб трафик оттам нататък каквото направиш (въпроса е да се прави достатъчно умно че да не осещат килените) само на риселърите не ни дават да овърселваме ама предполагам са предвидили че може да използваме ресурса които ни дават на 100%

един сървър е $100 - 150 за месеца пускаш 10 тина рисълера по $ 25 и правиш 100% на първоначалнта инвестиция месечно и риселърите супер щасливи че са попадали на бърз хостинг. Някои се изкушават да пуснат и 20 или 50 риселъра на една машина ама като стане бавно почват и оплакванията почват да бягат и клиентите все пак не си говорим за унлиметд спеис улимитед трафик за $2.... Като плащаме за по скъп хстинг искаме качество... аз преди тях избягах от spry а с whm местеното си е супер лесно :)

Иначе и аз не одобрявам практиката да се влиза и да се казва колко супер са те самите и имам едни наблюдения че и тук се ползва тази техника от една фирма не за хостинг ама нали казахме без имена ....
 

Горе