Хостинг решения + Домейн !

AfterShock

New Member
За пръв път пиша във форума и не съм гледал дали има подобна тема, защото много бързам. Ако е така - сажелявам ! Искам да попитам коя според вас е най-надеждната, най-сигурната и най-добре поддържаната хостинг компания ?

Сайта ми е скромен и попринцип няма да има повече от 100 online ! Ще съм много благодарен и ако ми препоръчате хостинг план.

Благодаря предварително !

ПС. Нека да няма излишни коментари на хора, които не са ползвали такъв вид услуги !
 
servage.net клъстърен хостинг досега само едно приятелче им е стигал някакъв лимит 50 000 mysql заявки на час .... иначе зависи какво ще правят тези 100 посетителя и какви неща ще хостваш ....
 
Въсшност забравих да попитам 100 души на ден или 100 души постояно (да играят някава онлаин игра например) Защото второто товари много повече и аз препоръчах хостинг да поеме нещо такова (поне в началните етапи) Ако става за 100 души на ден всеки хостинг става.
 
Мойте проблеми с Servage се пооправиха малко :) Преди няколко дена забелязах че са ми вдигнали заявките от 50 на 100к, което за сега ми стига и тази нощ около 12 реших да си ъпгрейдна от блога до най-новата версия. Знаех, че ще имам проблеми с темата, но след като ъплоаднах файловете базата реши да се рестартне, което беше нещо като ново начало за блога. След около час и половина борба с темата, което общо взето си беше чисто преписване на части от блога в статичен HTML, блога беше готов за работа. С качването на новата версия и ъпгрейда на базта данни, блога стана доста по-бърз и ботовете веднага го налазиха яко. Само за справка от 3 часа през ноща до сега имам около 6000 посещения от ботове и все още блога не е паднал, което е доста добре.
 
Здрасти,

Няма "най-надеждна компания". Важно е какви приложения искаш да използваш и какво помощ ще получиш като техническа подкрепа от поддръжката и от компанията.

Уеб хостинг бизнеса се променя от доставка на място и трансфер, (тоест на услуга) към производство на среда за развитие на уеб сайта ти. Това е важно и трябва да търсиш доставчици, които ти помагат да покриваш целите си.
 
Ще използвам хостига за сайт на играта МуOnline ! Тези 100 човека просто ще се логват в Acc-тата си и ще си рестартират героя или ще му добавят точки. Няма да праваят кой знае какво. Другото което ще прикача към сайта е самата игра, която е 200 МБ най-мн. За тази цел какво ми препоръчвате?

Блгадаря за дрожелубното и експресно обслужване ;)
 
Ами тогава всеки хостинг би ти свиршил работа. Препоръчвам ти обаче играта да я качиш в дата.бг и от там да я теглят потребителите ти. Знам колко често го казваме, но ако си насочен предимно към БГ потребители си намери БГ хостинг. За сега fcolor мисля, че имат най-добър съпорт и доста добри планове.
 
Разгледай какво предлагат доставчиците и си избери някакъв план. Мисля, че не трябва да е по скъп от 100-на лв. на година. Добре е да сложиш и примерно Google Adwords за да ти печели някакви пари. Би трябвало да можеш от тези 100 души на ден да печелиш към $50 -$60 на месец, ако естествено играеш по правилата и не ги стимулираш да натискат рекламите... което не е добра идея защото при мониторинг си личи, какъв е средният CTR и кога и как се увеличава рязко.
 

Горе