От: От: Изработвам малки фирмени/лични уебсайтове
Съжалявам, че не бях уточнил, че ще използвам готова( и все пак писана от мен) система.
Това, че си го писал е добре. Така можеш да продаваш копия без право на препродаване и от това може да излезе добър бизнес. Е, често се попиратва в този бранш, но нищо не ти пречи да опиташ. Трябва да се подкрепят програмистите. Успех!
А относно портфолиото мога да покажа много неща, но те са предимно от технически характер и изобразяването им не е толкова ефектно. Иначе съм изработил точно една моя динамична сайт система с мултиакаунтност (т.е. много хора с различни права да пипат според дадените им права) и мултиезичност (тук се включва система за разпознаване на посетителя по IP - авторска и много бърза). Към това съм създал система за директен download със специална система за защита от hot linking (+ вграден debug за тест дали са ти включени нужните неща в браузъра), но същевременно линковете до файловете са директни, което предотвратява бъгове след redirect. Отделно съм направил система за работа с логовете на proftpd - за отчитане на последните качени файлове. Имам и много други вътрешни скриптове като най-интересен ми е този, който се грижи meta keywords на всяка страница да са различни като същевременно оценката от различни tool-ове за SEO винаги сочи, че са 100% добри. Изработил съм програмната част на две развлекателни online игри базирани на JavaScript. Като странично нещо съм изработил система за безплатен картинков хостинг. Тя е сравнително елементарна, но сигурна. Някой ден мога да се сетя да добавя и възможност за поддиректории. Сега работя над проект свързан с четене от zip с php. Няма да дам повече информация за този проект, тъй като реализацията е важна за мен.
Иначе съм силен най-вече в програмирането (php, javascript), умерено добър в SEO оптимизацията и сравнително слаб в дизайнерството. Администрирам собствен сървър с немалко неща на него реализиращ голям български и международен трафик и чат-пат закърпвам бъгове в скриптовете си (най-бързо действам при адекватен bug report). На това съм способен и това е моят опит досега.
Sorry, че писах в чужда тема, но с едно от мненията по-горе бях предизвикан.
П.П.:
И аз исках поне online да гледам SEO конференцията, но в момента не съм си вкъщи и нямам звук.