Часовници на едро, бижута на едро

webstil

Well-Known Member
Тези дни пуснахме една статия към блога на сайта ни относно поръчки на едро за часовници и бижута и днес ми хрумна, че може да се създаде и тук тема, в случай че някой прояви интерес.

Тъй като скоро започват месеците, в които традиционно се търсят повече тези две категории продукти, може за много колеги да е удачно да заредят своите онлайн/физически магазини с часовници и бижута, дали като основна стока или просто като допълнение на асортимента.

С оглед на доста високите напоследък цени за доставки от далечни дестинации, за много търговци е рентабилно да закупуват вече внесена в страната стока, която може да бъде налична за продажба до 1-2 работни дни. Аз лично за първи път тази година се обърнах към български производители на определена категория продукти и честно казано едва сега оцених колко лесно и удобно е да пазаруваш от български фирми, дори само факта, че комуникацията тече на роден език. Може да звучи странно, но отначалото на дейността ни, вече почти 10 години, единствено сме внасяли продукти от чужбина, до скоро не бяхме купували нищо от български фирми, което отчитам като грешка.

Та, предлагаме:

- много ниски прагове за минимална поръчка
- добри цени
- фактура по ДДС
- хиляди бройки налични на склад

Всеки, който желае повече информация може да пише на профила тук или пък на мейл адресът - ТУК.

П.П. В случай, че очаквате просто да Ви изпратя един екселски файл с цени, за да разгледате, ще Ви разочаровам, не процедираме така.
Изпращаме линкове към сайтове, в които може да разгледате продуктите, ако ги харесате, ще ни изпратите информация за продуктите, които желаете, както и количества за тях, а ние ще подготвим специална ценова оферта за същите.
 

Горе