Честито евро!

Ура другари, и реформата в съдебната система завърши успешно

1749568860298.png

Върнахте ме у мирката, в 90% от срещите за бой такива напиванки сме прайли.. :)
Хаха е то обикновено така става ти да се застраховаш заемаш още 10 човека с теб, той също и на края на по бира хаха

Хаха е то обикновено така става ти да се застраховаш заемаш още 10 човека с теб, той също и на края на по бира хаха
хубаво е преди да знаеш с кой се заяждаш да проучиш човека..... това, че сегашната ми регистрация е от 2 години не означава, че не съм от старите юзери във форума , освен това съм 50+ на години .... къде ме сложи в 15 годишните. п.пс Един от създателите на IRC. technolink съм още края 90-те години

хубаво е преди да знаеш с кой се заяждаш да проучиш човека..... това, че сегашната ми регистрация е от 2 години не означава, че не съм от старите юзери във форума , освен това съм 50+ на години .... къде ме сложи в 15 годишните. п.пс Един от създателите на IRC. technolink съм още края 90-те години

Честно да ти кажа физиономията ти бие повече на човек, с който бих пил бира даже има и една тема, по която би ми дал бая съвети.. ма по натам.

Значи не може всеки отговор на човек който е на противоложно на теб мнение, да започва с обида и да ти майката, за мен тва не е сериозномислещ 50+ години човек, ако ще да си създател на Майкрософт.

Момчета стига с тия побоища и простотии... всеки си има позиция, която защитава. Не можеш да упрекнеш единия, че вижда нещата по един начин, нито пък другия, че ги вижда по друг начин. Аз нарочно не взимам позиция, че Калата и мен ша ма набии. Макар че Кала, да знаИш че тринирамии Кунг - фу хахаха.

... и още нещо @MegaKaloyan, кога ще пием бира бе?

Момчета стига с тия побоища и простотии... всеки си има позиция, която защитава. Не можеш да упрекнеш единия, че вижда нещата по един начин, нито пък другия, че ги вижда по друг начин. Аз нарочно не взимам позиция, че Калата и мен ша ма набии. Макар че Кала, да знаИш че тринирамии Кунг - фу хахаха.

... и още нещо @MegaKaloyan, кога ще пием бира бе?
ша пием... нека се поосвободя малко , че покрай билетите за концертите на Металика в момента ми е доста натоварено, след 20 Юни ще е по тоя случай ви поздравявам с

То затова в тая държава нищо няма да се промени - ужким ше се бием, революция ше прайм, преврати... и накрая... айде по-добре у кръчмата да поседнем че те емоциите много изтощават :rolleyes:

Някой има ли познат са чейндж бюро или да минава покрай такова има некви слухове, че дигнали курса на 1.97 поради голямато търсене напоследък😂

Столичната община публикува за обществени консултации проект, който предлага увеличение между 50% и 100% за административните услуги. От общината казаха, че е направен цялостен анализ на състоянието на общинските приходи от такси и е установено, че повечето от тях не са актуализирани в последните 10 години, редица такси не са синхронизирани с настъпили нормативни промени, въведени са нови услуги, а други са спрени.

Е, що баш сега 😂😂😂😂

както Столична община така и всички болници и ДКЦ центрове са се превърнали в машина за пари. Не трябва да те учудва всичко това! Само не питай къде отиват парите от градска мобилност от смс -сите за паркиране, че и кмета незнае

И хората в чужбина ни се смеят. Кипъреца вика: ''Big mistake'', щото го е гледал филма.

Водата във Враца май гони 5-6 лв кубика. Ще видя август като се прибера каква сметка ще ми ударят за 10 дена къпане 😂😂😂

От първи юли тока със средно 4%. Важното е, че инфлацията е 2,7%. ;)

Горе