не ме интересува, улете у игнор листаКалоян е от София - аз го познавам
Хаха е то обикновено така става ти да се застраховаш заемаш още 10 човека с теб, той също и на края на по бира хахаВърнахте ме у мирката, в 90% от срещите за бой такива напиванки сме прайли..![]()
хубаво е преди да знаеш с кой се заяждаш да проучиш човека..... това, че сегашната ми регистрация е от 2 години не означава, че не съм от старите юзери във форума , освен това съм 50+ на години .... къде ме сложи в 15 годишните. п.пс Един от създателите на IRC. technolink съм още края 90-те годиниХаха е то обикновено така става ти да се застраховаш заемаш още 10 човека с теб, той също и на края на по бира хаха
хубаво е преди да знаеш с кой се заяждаш да проучиш човека..... това, че сегашната ми регистрация е от 2 години не означава, че не съм от старите юзери във форума , освен това съм 50+ на години .... къде ме сложи в 15 годишните. п.пс Един от създателите на IRC. technolink съм още края 90-те години
ша пием... нека се поосвободя малко , че покрай билетите за концертите на Металика в момента ми е доста натоварено, след 20 Юни ще е по тоя случай ви поздравявам сМомчета стига с тия побоища и простотии... всеки си има позиция, която защитава. Не можеш да упрекнеш единия, че вижда нещата по един начин, нито пък другия, че ги вижда по друг начин. Аз нарочно не взимам позиция, че Калата и мен ша ма набии. Макар че Кала, да знаИш че тринирамии Кунг - фу хахаха.
... и още нещо @MegaKaloyan, кога ще пием бира бе?
Водата във Враца май гони 5-6 лв кубика. Ще видя август като се прибера каква сметка ще ми ударят за 10 дена къпане
Водата във Враца май гони 5-6 лв кубика. Ще видя август като се прибера каква сметка ще ми ударят за 10 дена къпане![]()