Честито евро!

Момчета стига с тия побоища и простотии... всеки си има позиция, която защитава. Не можеш да упрекнеш единия, че вижда нещата по един начин, нито пък другия, че ги вижда по друг начин. Аз нарочно не взимам позиция, че Калата и мен ша ма набии. Макар че Кала, да знаИш че тринирамии Кунг - фу хахаха.

... и още нещо @MegaKaloyan, кога ще пием бира бе?
ша пием... нека се поосвободя малко , че покрай билетите за концертите на Металика в момента ми е доста натоварено, след 20 Юни ще е по тоя случай ви поздравявам с

То затова в тая държава нищо няма да се промени - ужким ше се бием, революция ше прайм, преврати... и накрая... айде по-добре у кръчмата да поседнем че те емоциите много изтощават :rolleyes:

Някой има ли познат са чейндж бюро или да минава покрай такова има некви слухове, че дигнали курса на 1.97 поради голямато търсене напоследък😂

Столичната община публикува за обществени консултации проект, който предлага увеличение между 50% и 100% за административните услуги. От общината казаха, че е направен цялостен анализ на състоянието на общинските приходи от такси и е установено, че повечето от тях не са актуализирани в последните 10 години, редица такси не са синхронизирани с настъпили нормативни промени, въведени са нови услуги, а други са спрени.

Е, що баш сега 😂😂😂😂

както Столична община така и всички болници и ДКЦ центрове са се превърнали в машина за пари. Не трябва да те учудва всичко това! Само не питай къде отиват парите от градска мобилност от смс -сите за паркиране, че и кмета незнае

И хората в чужбина ни се смеят. Кипъреца вика: ''Big mistake'', щото го е гледал филма.

Водата във Враца май гони 5-6 лв кубика. Ще видя август като се прибера каква сметка ще ми ударят за 10 дена къпане 😂😂😂

От първи юли тока със средно 4%. Важното е, че инфлацията е 2,7%. ;)

Някой има ли познат са чейндж бюро или да минава покрай такова има некви слухове, че дигнали курса на 1.97 поради голямато търсене напоследък😂
Ето ти референдум, народа явно избира еврото 😁

Това на всички беше ясно, още повече на зеления чорап.
Вдигна си рейтинга, заговори за партия... Вие скачайте да защитавате лева.

За съжаление, смятам, че си прав. Дори сценката с Киселова мисля, че беше част от голямото театро. Само не разбрах Божанков версия 2.0 (Крум Зарков) какви етюди вмъкна в сюжета.

И друго ми е интересно: КС така и не смогна да се произнесе по промяната в конституцията, касаеща превомощията на президента, но за еврото реагира светкавично - щото до 8-ми юли всички юридически казуси трябва да са изчистени.

За жалост, другари, вървим по пътя на украйна...

За съжаление, смятам, че си прав. Дори сценката с Киселова мисля, че беше част от голямото театро. Само не разбрах Божанков версия 2.0 (Крум Зарков) какви етюди вмъкна в сюжета.

И друго ми е интересно: КС така и не смогна да се произнесе по промяната в конституцията, касаеща превомощията на президента, но за еврото реагира светкавично - щото до 8-ми юли всички юридически казуси трябва да са изчистени.

За жалост, другари, вървим по пътя на украйна...
Ние сме по зле - институции, кметове, полиция, армия, съд, прокуратура всичко е под съветска власт.
Нас просто ни ползват за касичка, чрез изброените влачат и крадат каквото могат и изнасят на изток.

Ние сме по зле - институции, кметове, полиция, армия, съд, прокуратура всичко е под съветска власт.
Нас просто ни ползват за касичка, чрез изброените влачат и крадат каквото могат и изнасят на изток.
Прав си, но с уговорката, че ''съветската'' власт е със седалище в Брюксел. ;)

Ще разбереш дали сме под съветска власт по размера на армията и въоръжението. Набъбне ли на 300000 значи сме там.

Rusnacite s teb v staqta li sa?

Горе