я питай @Димитър Беловеждов от Варна ли съм, с него се познаваме на живо , като ти казвам, че си смотаняк значи е такаТи си от Варна бе г-н Радков не се прави, сега те рисърчнах.
Правил тренировка в парка хахаха, аз съм от маалата горе мое да минеш през кварталу.
сега или веднага да ти го дам ?Дай си телефона да те нанмеря, трябва да ти звънна кат съм там?
аз ще те намеря споко , ти само ела.... виждал съм те на снимки вечеЕ как ще те намеря бе идиот!
нищо не махам отникъде , ти си смотаняк и задклавиатурна мишка - доказано е вече, а такива шамари ще изядеш като дойдеш , че ще се чудиш на кой свят си направо..... изобщо не си ми в категориятаЕ сега ще ходя да обикалям като малоумен и да чакам някой да ме познае ти луд ли си, ще измисля нещо друго, ти само пусни телефона някъде и ще видиш.
До 5 мин да си го махнал от горе!
да бе заплашвам те! Че ще ти ставам бащаЗа заплахи се лежи панделата брато, заплашваш ли ме нещо?
продължавай в същия задмониторен дух и ще усетиш много неща..... бащинска обич към майка ти най вечеТи ли бе недоклатен?
Тоя пишката му е закърнела от анаболиЯ да се спрете и двамата. Решаваме съдбата на родината, вие тука ш'си мерите пишките.
лично аз ти обещавам, че ти клиент вскоро време няма да видиш за работата от която се издържаш....ще се постарая много за това нещо! Иначе съм цар на интригите и съм злопаметен ..... като някой скочи против мен го гоня до дупка! Имам ресурсите и възможностите да го направя!Внимавай като бегаш в парка да се подхлъзнеш и наденеш на чеп
всъщност ти трябва да ми се извиниш.... върни си логовете от самото начало на темата и ще се сетиш кой тръгна пъряиНали знаеш, че всико се връща, помисли си хубаво преди да направиш каквото и да е.
Ти започна с епитетите обидите, така, че каквото повикало тва се обадило, извини се и ще забравя, че сме се обиждали!
Калоян е от София - аз го познавамТи си от Варна бе г-н Радков не се прави, сега те рисърчнах.
Правил тренировка в парка хахаха, аз съм от маалата горе мое да минеш през кварталу.