Четириизмерно кино?

ReminD

Well-Known Member
От: Четириизмерно кино?

5D има от много време... Не си обикалял из Sunny май
 

e_nikolova

New Member
От: Четириизмерно кино?

Хаха. За пръв път чувам за това. Ама като гледам няма да ми хареса много. Ще ме мокрят с вода, ще ме друсат и ще пускат миризми. То човек трябва да си носи дъждобран и обезмирисител :D. И забравете да си похапвате нещо, тия седалки ще разсипят всичко.
 

bioz

Active Member
От: Четириизмерно кино?

До сега, доколкото знам има само един филм 4Д, ще видим какво ще дават там, колкото до онези подобия на кина по морето, всеки който е влизал знае, че това е не може да се нарече кино и е съжалил. Вътре се пускат клипчета по 10-15мин с резолюция за телефон на плазма. Ужас.
 

Blinky

Owner
От: От: Четириизмерно кино?

Не съм,май доста изоставам с "технологиите" :)
Добре е, но като цяло аз съм чувал и за двете, но реално на едното съм бил само на едно влакче на Приморско. Но за кино, не съм. Много ми се иска и ще отида задълже. :)

Значи 25ти, а? То май след празника, а? :) Добре са го измислили от Синемакса. ;)
 

Blinky

Owner
От: Четириизмерно кино?

айде някой, който отиде да напише едно кратко ревю, за да стане ясно за какво иде реч. Струва ли си? Какво е преживяването? Как са го понесли останлите около вас? :) Абе някакви впечатления. Аз съм голям маниак на тема кино и много ще се радвам да чуя мнението на хора пробвали го. Само ще кажа, че толкова харесвам киното, че от има няма две-три години не съм припарвал до Замундата. :)
 

Горе