Чисто нова линк директория

В bgtop.net може да качиш и 1000 линка не само сайта

В bgtop.net може да качиш и 1000 линка не само сайта
Да, така е но кой прави нова регистрация за да качи само 1 статия от блога си например. Реално всеки качва индекса на сайта си(началната страница). А в бглинкс качваш индекс, после индивидуалната си статия примерно, и това без нужда от нов ацц всеки път... пример качвам си freshche.net после си качвам и freshche.net/2026/05/blog-post.html (линк към конкретна статия) .

Браво за труда, добре е станало. :)

Поздрави.

Да, това го видях, но това е - Топ класация и каталог на Българските сайтове.
Моето е подобно, нали то пак е линк директория, но при мен всеки ден можеш да качваш линкове към всичките си страници. Не само един а колкото си искаш.
Пример:
Имаш блог с 300 статии, качваш 300 линка с всяка статия, реално на един и същ сайт.
А не като бгтоп.нет например където качваш линк към сайта и толкова..

Да, аз искам само по 1 линк от сайт - такава е моята идеология. Вместо статия съм предвидил платено описание на сайта с до 1000-2000 думи и до 2 dofollow линка, но сега работя по психически проблем със зануляването на класацията всеки месец :) и ще го променя да показва сумата на гласовете за последните 32 дена за да няма стресиращи нули.

А за твоя проект - браво харесва ми как си го направил и замислил.

Да, аз искам само по 1 линк от сайт - такава е моята идеология. Вместо статия съм предвидил платено описание на сайта с до 1000-2000 думи и до 2 dofollow линка, но сега работя по психически проблем със зануляването на класацията всеки месец :) и ще го променя да показва сумата на гласовете за последните 32 дена за да няма стресиращи нули.

А за твоя проект - браво харесва ми как си го направил и замислил.
защо точно на 32 дни?

Горе