но не може да качиш статияВ bgtop.net може да качиш и 1000 линка не само сайта
Да, така е но кой прави нова регистрация за да качи само 1 статия от блога си например. Реално всеки качва индекса на сайта си(началната страница). А в бглинкс качваш индекс, после индивидуалната си статия примерно, и това без нужда от нов ацц всеки път... пример качвам си freshche.net после си качвам и freshche.net/2026/05/blog-post.html (линк към конкретна статия) .В bgtop.net може да качиш и 1000 линка не само сайта
Радвам се че ви харесваБраво за труда, добре е станало.
Поздрави.
Да, аз искам само по 1 линк от сайт - такава е моята идеология. Вместо статия съм предвидил платено описание на сайта с до 1000-2000 думи и до 2 dofollow линка, но сега работя по психически проблем със зануляването на класацията всеки месецДа, това го видях, но това е - Топ класация и каталог на Българските сайтове.
Моето е подобно, нали то пак е линк директория, но при мен всеки ден можеш да качваш линкове към всичките си страници. Не само един а колкото си искаш.
Пример:
Имаш блог с 300 статии, качваш 300 линка с всяка статия, реално на един и същ сайт.
А не като бгтоп.нет например където качваш линк към сайта и толкова..
защо точно на 32 дни?Да, аз искам само по 1 линк от сайт - такава е моята идеология. Вместо статия съм предвидил платено описание на сайта с до 1000-2000 думи и до 2 dofollow линка, но сега работя по психически проблем със зануляването на класацията всеки месеци ще го променя да показва сумата на гласовете за последните 32 дена за да няма стресиращи нули.
А за твоя проект - браво харесва ми как си го направил и замислил.