Човек за Сайт игра подобна на класическата "Стани Богат"

webmast367

Well-Known Member
Здравейте, имам една идейка за подобен сайт (игра) Ето тук можете да Видите и онлайн играта, ако някой не се сеща, за какво говоря http://igratastanibogat.tuhla.com/

Трябва ми човек, който да изгради такъв сайт игра, като цяло ще е същата игра, но с различни функции и подобрения, както и щипка ИДЕЯ!

Моля, който може да направи подобна игра вградена в сайт да се свърже с мен на лично или на скайп: webmast367 и да ми предостави оферта и срок за направата на класическия вид на играта!
Идеята ще бъде споделена само с хора, които предложат достъпна за мен цена имайки в предвид, че ще искам няколко функции в допълнение, към основата!

Бюджет не съм определил, тъй като не мога да кажа колко ще струва труда Ви и не съм аз човека, който да го оцени! За това очаквам вашите оферти и сам ще преценя дали това е по джоба ми.

Поздрави!
 
От: Човек за Сайт игра подобна на класическата "Стани Богат"

Tази игра я има безплатно да си я изтеглиш в интернет :)
 
От: Човек за Сайт игра подобна на класическата "Стани Богат"

Няма ли мераклии да ми вземат парите? :D
 
От: Човек за Сайт игра подобна на класическата "Стани Богат"

ЪППП !!! Търся човек да спретне 1 такъв сайт без много космически есктри!!! плащам кеш веднага :D :D :D айде, че бързо ми минава мерака тоя проект го мисля от 2-3 години ...... Очаквам предложения!
 

Горе